ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)

любовен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)

Любовен хороскоп за 16 септември 2022: Днес е денят, в който ще имате голямо желание да претеглите неизмеримото: да се преценят шансовете ви за реципрочност; изчислете дали обичате достатъчно и себе си… Хороскопът ви разубеждава да въвеждате система за емоционално отчитане. Днес е труден ден за любовта – светът се управлява от изчисления, така че се погрижете за живото чувство от математическия анализ. Вместо това, е по-добре да поставите романтичните си планове на практика: резервирайте маса в любим и двама ви ресторант, изберете подарък за партньора ви. Или, още по-добре – организирайте си краткотрайно романтично пътуване.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)

Предстои нова магнитна буря през септември

Родени между Лъв и Дева 17–24 август:  В този момент се раждат изобретателите

Стобските пирамиди – природен феномен, част от природната съкровищница на Величествена България

9 ПРИЧИНИ да използвате КИСЛОРОДНА ВОДА – 3%

Витамин В6 за пълноценен сън и добро настроение

Знаци от Вселената, че ЛЮБОВТА на животът ви е все по-близо

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 16 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 16 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 16 септември, нямате друг избор, освен да направите смела крачка напред в посока, която знаете твърде добре, но сте се опитвали да не признаете. Планетарната позиция ви благоприятства да погледнете отново и в този случай се чувствате изкушени да тръгнете по този път. Изобщо няма да съжалявате, тъй като предлага дори повече, отколкото можете да си представите.

Любовен хороскоп за 16 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 16 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Ако днес вашият любим човек ви изглежда много страстен, това се дължи на космическата конфигурация на деня. Тази магическа подредба ги прави гъвкави в ръцете ви и означава, че можете да правите, каквото ви се зароди и в най-дълбоките фантазии. Въпреки това, преди да пристъпите към действие или преди да получите желания резултат, помислете добре и тогава се впуснете с рогата напред. Помислете добре каква изненада ще получите. Струва ли си цената, евентуално, която трябва да заплатите по-късно?

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, на 16 септември, имате всички шансове да превърнете платоничната връзка във връзка със страст, огън и истинска смелост. Но трябва по някакъв начин да предадете тази идея на вашият обект на обожание, което може да стане само чрез вас. Може никога да не разбере, освен ако не му го признаете. Успехът зависи и от това как ще предадете чувствата, които изпитвате към него/нея. Бъдете искрени и ще намерите нова радост в животът си.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 16 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовта и романтиката днес, 16.09.2022, са изпълнени с възможност за скрити тайни. Не че вие ​​и вашият любим нямате доверие един на друг, просто и двамата може да сте склонни към пристъпи на подозрения, които вероятно нямат разумна основа. Вместо да крещите, по-добре е да говорите и по този начин да трансформирате много деликатна ситуация. Всичко ще бъде наред. Вярвайте в това!

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Можете да говорите за много, но по някаква причина всъщност се казва малко. Този ден подчертава всичко, което е останало недоизказано между вас. И двамата имате какво да си кажете за това как се чувствате, но никой от вас не иска да започва разговор. Всичко, което трябва да направите, е да се престрашите към първата крачка – наистина ще си заслужава. Бъдете сигурни в това!

Любовен хороскоп за 16 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Може би днес ще се почувствате принудени да пуснете котката от торбата по отношение на нещо, което трябва да обсъдите с най-близките си хора. Очевидно събитие, случило се в миналото, ще окаже влияние и на двама ви, ако не стане публично достояние. Това ще промени връзката ви по начини, които дори не можете да си представите. Не се плашете, ще бъде в добрият смисъл.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Усещането за страст и интрига, което витае във въздуха днес, надминава това, което сте изпитвали от известно време насам. Това е денят, който ще доведе връзката ви до ръба между чисто платонична или напълно ангажираща. Какво да изберете ли? По кой път да поемете? Просто се доверете на интуицията си – няма да сгрешите. От известно време, ако сте мислили за това, днес направете избор. Гласът на сърцето рядко греши за любовта.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес, 16 септември, можете просто да се наслаждавате на атмосферата около вас. Приемете с отворени обятия признаците на внимание, които се изправят по пътя ви. Съвсем очевидно е, че даден човек има чувства към вас. Но тъй като имате още няколко опции, можете да си позволите да избирате. Въпреки това, не ги оставяйте да висят твърде дълго, тъй като може да пропуснете страхотна възможност.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес се очаква да има известно напрежение между вас и любимия човек. Имате шанс да промените този аспект във връзката ви, който отдавна се нуждае от изцеление. Денят ви предоставя всички възможности да ги пресъздадете на ново ниво, но за това трябва да обсъдите нещо, особено по отношение на аспекти от миналото. Започнете да работите върху този въпрос. Очакват ви страхотни резултати.

Любовен хороскоп 16 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Може би сте забелязали нещо интересно в начина, по който ви гледа определен човек. Днес е вашият шанс да разберете как наистина се чувства този човек. Въпреки че в началото може да ви е малко неудобно, скоро ще откриете, че между вас се е установило пълно разбирателство, което ще бъде чудесно начало на една връзка. Страстта най-накрая навлиза в животът ви.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16 септември 2022 (петък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Може би днес ще ви се иска, да научите всички тайни за и на вашият любовен партньор. Любовният хороскоп ви съветва, преди да започнете с разпита, да помислите какво печелите от подобен разговор и имали някакъв смисъл. Това, което научавате, може да не ви харесва, но вие сте го поискали, така че кой ще ви е виновен? Но бъдете сигурни, че присъствието ви се оценява на много високо ниво във връзката.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 16 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Никога не е късно да кажете „да“ или „не“ по въпрос свързан с любовните ви взаимоотношения. Днес, 16.09.2022, ще се окажете на кръстопът, където можете да останете, колкото ви се иска, но не се застоявайте твърде дълго. Да, време е да вземете решение! Но преди да дадете, каквито и да е обещания, помислете къде ще бъдете и двамата след една година. Ако все още изглежда много страстно, давайте смело напред.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе