дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 15.09.2021 сряда

Овен

 

Предимно доброжелателните звезди ви карат да се насладите напълно на тези така красиви остатъци от любимото ви лято. По-специално Юпитер и Сатурн ще бъдат небесните защитници, които ще гарантират стабилността и напредъка на вашите инициативи, особено ако сте пред сключване на нови сделки.

 

Телец

 

Планетарните движения ви подготвят в този септемврийски ден да изпитате моменти на удовлетворение и спокойствие. Луната в Козирог ви тласка положително към другите хора, отстъпвайки място към едно социализиращо поведение, в семейството и с приятели. Страхотно положителни сте и това ще ви носи много позитиви.

 

Близнаци

 

Малко причудливи звезди оживяват деня ви, но и го бележат с възходи и падения. Към обяд може да се ограничи малко вашата яснота и да увеличи нервността в семейството. Опитайте да бъдете далновидни и да не се подавате на нервите, особено ако те са предизвикани от дребни неща.

Дневен хороскоп за 15.09.2021 сряда

Рак

 

Препоръчително е да продължите с умелата си дипломация, за да избегнете недоразумения в работата. Венера в Скорпион е в страхотен аспект и ви прави пъргави и стремителни във водите, независимо дали са сладки или солени. Плуването, риболовът или просто дългите разходки по алеите са ключът към благосъстоянието ви днес. Ако имате много работа през деня, позволете си нещо от тях след работа.

 

Лъв

 

За момента наградите, които бихте искали да получите, не достигат до вас, но скоро те ще се проявят и ще дадат практическо потвърждение за добротата на вашето поведение. По отношение на движението и физическата активност, изпитвате удоволствие да сте в динамична позиция; правете това, което ви кара да се чувствате добре. Веднага щом можете, отдайте се на много упражнения!

 

Дева

 

Дискретна септемврийска фаза, която може да се преплита с някои дребни злополуки в семейството. Въпреки това, вашият оптимизъм ясно се усеща от околните. Не се колебайте да го разпространите около себе си. Здравето ви се подобрява физически, ще имате по -добри рефлекси и ще се почувствате по -леки.

 

Везни

 

Можете да затворите трудна фаза зад себе си, знаейки, че сте изправени пред подходящ момент на откъсване от ежедневието и следователно на заслужена релаксация. Отношенията в семейството са защитени от Меркурий и от днес от Марс, който влиза във вашия знак. Имате ясни и точни идеи, и можете да ги изразите с точните думи.

Дневен хороскоп за 15.09.2021 сряда

Скорпион

 

Някои семейни притеснения може да имат или да играят своята роля за вашето настроение днес. Ще почувствате, че нещата напредват твърде бързо, но отношенията с другите ще ви позволят да сте в крак със случващото се. Вие сте доволни от себе си и установявате баланс в живота. Спортувайте, това би било добра идея.

 

Стрелец

 

Голямо ще е удовлетворението в семейството и с приятелите, с които излизате най-често. Трябва да внимавате да не подхващате провокации и да знаете как да дозирате разговорите, които са на ръба. Сега в края на лятото ви се отдава възможност за пълноценна почивка. Ако не можете днес, помислете за уикенда.

 

Козирог

 

Много красив астрологичен профил с планетарни сили, които правят сърцето ви щастливо, дори ако не всичко в живота ви е „цветя и рози“. Меркурий и Марс преминават в контрастни позиции от Везни и стимулират решителността и желанието за успех. Във всеки случай ще преодолеете някои пречки, използвайки пословичното си спокойствие и благодарение на внимателната оценка на всички участващи елементи

 

Водолей

 

Комуникацията с приятелите изглежда лесна, както и социалният живот – оцветен с нови интересни взаимоотношения. У дома, благодарение на новооткритото споразумение между различните роднини, така желаната хармония се завръща. Тялото е в отлично състояние, но това, което не е много добре, е интимното и емоционално удовлетворение.

Риба

 

Луната в Козирог има добри отношения с Рибите, дарявайки ги с емоционална чувствителност, феноменална интуиция и способност да оценяваткрасотата. Вие ще хармонизирате семейната среда с типичната си сладост, а също и с умелото си докосване на шега и игра, които обичате да използвате в по-трудните ситуации. Стимулиращ ден за нови проекти.

Tagged , , , , , , , ,
на горе