свръхестествена любов
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14.01.2022 – Петък

Любовен хороскоп за всички зодии: Денят е подходящ, за да привлечете вниманието на човека, който харесвате. Време е да покажете истинските си чувства на онези хора, които са ви скъпи. Не се страхувайте да говорите от сърце с любимия човек. Разкажете му за всичко, за което мечтаете. Възможно е вашите идеи и мисли да са едни и същи. Направете романтична вечер на свещи. Днес, дори обикновена разходка в парка ще се превърне в приятен момент от живота.

ДНЕВЕН хороскоп за 14.01.2022 – Петък 

Съвет за 14.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен 14 Януари: По-добре е да прекарате вечерта в прегръдките на любимите хора, за да си починете добре и да се заредите с енергия за следващите дни. Опитайте да експериментирате повече в личния си живот и покажете на любимия човек, че определено не сте застрашени от скука. Щастливата планета Сатурн наближава своя период, който ще бъде белязан от радост и смях. Ако сте необвързани, ще срещнете интересен човек.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 14 Януари: Осигурете си кратка почивка, ако се чувствате уморени от семейните задължения. Помислете какво е вашето семейство за вас и се съсредоточете върху благополучието, мира и просперитета на всички членове в семейството и членове на домакинството. Ако нямате партньор, погрижете се за себе си. Заслужавате почивка. В близко бъдеще ще имате възможност да спечелите симпатиите на човек, който особено ви интересува.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 14 Януари: Позицията на луната, оказваща остро влияние върху вашия знак, предсказва малко труден момент, но в семейството ви всичко ще бъде наред. Ако имате проблеми във връзката, помислете дали наистина трябва да е така. Усещате ли, че тъгата ви изтощава енергията? Търсете недостатъци не само в партньора си, но и в себе си. Покажете повече любов и разбиране. Ако сте необвързани, време е да подредите живота си. Трябва да сте наясно какво искате.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 14 Януари: Честността е изключително важна в живота ви, затова се опитайте да не заблуждавате никой и да не подвеждате другите в този ден. Направете, каквото е необходимо и изненадайте партньора ви с малък подарък. Опитайте се да прекарате повече романтични вечери с любимия човек. Ако нямате партньор, дайте възможност да се докажете на някой, който наистина се интересува от вас.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 14 Януари: Не забравяйте за членовете на вашето семейство и им отделете колкото е възможно повече внимание и грижи. Днес Слънцето ще ви донесе много енергия, за да реализирате плановете си. Не се страхувайте да говорите откровено с партньора. Честността е в основата на връзката ви. Ако се притеснявате за нещо, признайте го на любимия човек. Необвързаните ще преживеят нещо наистина неочаквано.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 14 Януари: Ако не можете да решите по кой път да поемете по-нататък с любимия човек, трябва да поговорите с него за това. Под влиянието на Венера обаче някои от реакциите ви може да са по-силни от обикновено днес. Ако сте необвързани, време е да подредите живота си. Трябва да сте наясно какво наистина искате. Въпреки всичко, можете да разчитате на стабилизиране в любовните отношения.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 14 Януари: Връзката с партньора ви ще бъде под влиянието на положителните енергии. Посветете се на любимия човек и не забравяйте да го целувате често. Ако търсите партньор, не търсете такъв в сайтове за запознанства. Позицията на Венера сега е много благоприятна, за да получавате допълнителни порции любов. Ако планирате общ проект от дълго време, опитайте да освежите идеите си.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 14 Януари: Не подценявайте топлата усмивка и подадената ръка за помощ. Вашият партньор може да почувства, че не му давате толкова любов, колкото заслужава. Ако не искате той да намери любовта в прегръдките на някой друг, докажете му, че го обичате. Необвързаните трябва да се съсредоточат повече върху приятелството, отколкото върху намирането на връзка.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 14 Януари: Трябва да сте наясно с малките неща, които ви правят щастливи. Следобедът ще ви изненада с нещо, което не сте очаквали. Не дръжте притесненията си за връзката ви в себе си и бъдете честни с любимия човек. Той също се тревожи от време на време. Опитайте се да говорите с него открито. Ако нямате партньор, не забравяйте да бъдете по-интроспективни. Открийте силата на йога или магията на движението.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог 14 Януари: Днес ще усетите хармонията, от която се нуждаете в отношенията си с партньора. Ще имате на разположение балансиран период, когато нещата ще вървят добре за вас, особено в областта на любовта, благодарение на влиянието на Слънцето върху вашия зодиакален знак. Това ще бъде вълшебно време за вас, пълно с благополучие и чувства на любов. Ако нямате партньор, оставете в миналото това, което другите мислят за вас. Правете най-доброто, което можете и животът ще ви възнагради.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 14 Януари: Не забравяйте да обръщате повече внимание на партньора си. Едно нежно докосване ще ви донесе дългоочакваното чувство на любов и близост. Ако сте самотни, отделете време за себе си. Ако не сте били на срещи от известно време, значи е дошло време да помислите какво наистина искате. Помогнете на колега да изпълни задачите си днес. Обърнете внимание как ви гледа, може от там да тръгне голяма любов.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 14 Януари: През следващите няколко дни заведете партньора си на места, на които не сте били от много време, а са ви любими. Заведете го на вечеря в ресторант, в който никога досега не сте били, или измислете ново занимание в удобна домашна среда, където се чувствате сигурни и спокойни. Ако все още нямате постоянен партньор, ви очаква среща. Внимавайте да не разказвате фалшиви истории за себе си. Честността е на първо място.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе