Дневен хороскоп за 11.11.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 11.11.2021 четвъртък

 

Днес дневният хороскоп ви съветва: Мислете преди да действате. Днес има голяма вероятност да се подведете по собствените си илюзии. Не се доверявайте на никого – възможни са разочарования и негодувания, особено от тези, на които сте вярвали безусловно. Не се откривайте напълно, дори и пред близките си – най-вероятно ще сте недоволни от общуването с тях и може да чуете неща, за които не сте готови.

 

ОВЕН

Днес хороскопът за зодия Овен съветва: Днес, на ангелското число 11.11, Овенът трябва да се подготви за магически изненади! Той тайничко се надяваше и търсеше повод, за да разчупи ежедневния си график и няма съмнение, че определено ще си намери такова основание. Някои събития – новини или случка с личност, ще нарушат обичайния ход на делата му, принуждавайки го да промени плановете си. Овенът, обаче няма да съжалява: малко хаос в живота няма да му навреди. Още повече, че днес този хаос ще отвори нови пътища и нови възможности за него.

 

ТЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Телец съветва: Днес, на ангелското число 11.11, Телецът ще демонстрира талант да бъде на точното място в точното време. И най-важното, тоя трябва да работи с правилните хора! Звездите от хороскопа съветват Телците да оставят място в живота си за нови идеи и нови запознанства, дори и да са непланирани и неочаквани. Ако той е напълно отворен за общуване, то днес ще има невероятен шанс да срещне човек, който ще направи мини революция в неговия мироглед, помагайки му да погледне на много неща с други очи.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес хороскопът за зодия Близнаци съветва: Днес, на ангелското число 11.11, социалната енергия на Близнаците ще достигне своя апогей: техният върхов ентусиазъм и положително отношение ще гарантират, че са съпричастни към хората около себе си. Това е страхотен ден за Близнаците, те ще бъдат като магнит и ще могат да привличат хората на своя страна: да водят трудни преговори, да сложат край на конфликт, да търсят подкрепа или просто да направят ползотворно запознанство. Близнаците ще заразяват събеседниците си със своя чар и интелект, така ще ги накара да се вслуша, като в тях, така и в себе си. Днес всяка тяхна дейност в тази посока практически е обречена на успех!

 

РАК

Днес хороскопът за зодия Рак съветва: Днес, на ангелското число 11.11, Ракът е в състояние да завладее целия свят! Или, поне такава ще бъде неговата вътрешна нагласа. Доказателство за това ще бъде, че самочувствието му е „стъпило“ върху здрави основи. Ракът наистина е способен на много днес. Енергията му няма да знае граници и думата „невъзможно“ ще изчезне от речника. Човек може само да съчувства на хората, които застават на пътя му: безмилостният Рак ще бъде основното лице от вицовете за свекърви, паднала в басейн с крокодили. Както се казва, вашите крокодили, вие ги спасявате.

 

ЛЪВ

Днес хороскопът за зодия Лъв съветва: Днес, на ангелското число 11.11, животът ще предостави на Лъвът много щастливи мигове, но той няма да може да се възползва от всички! Факт е, че звездите от хороскопа даряват Лъва със спокойно настроение и известна прецизност – той може просто да няма време да реагира на бързо променящата се ситуация в днешния ден. Така че, ако Лъвът иска да хване късмета си за опашката, трябва да участва по-активно в случващото се и да не се прозява мързеливо, само оглеждайки се!

 

ДЕВА

Днес хороскопът за зодия Дева съветва: Днес, на ангелското число 11.11, звездите от хороскопа съветват Девата да надхвърли обичайните ограничения и бариери, за да разбере, че реалният свят е по-интересен от изкуствения, в който тя е свикнала да се върти ден след ден! Спешни дела, рутина, ежедневие – обикновено тя няма време да вдигне глава и да се огледа. Днес Девата има уникалната възможност да избяга от ежедневната суматоха, гледайки много познати неща с незамъглен и свеж поглед.

 

ВЕЗНИ

Днес хороскопът за зодия Везни съветва: Днес, на ангелското число 11.11, Везните имат всички шансове да създадат нови познанства, фенове на таланта си и хора, които просто са попаднали под чара им! Енергията им ще бъде в разгара си, принуждавайки Везните да бъдат в центъра на събитията и често да играят в тях режисьорска роля. Днес, на практика, те могат да разберат каква е тайната на талантливия организатор: не бива да губите време, опитвайки се да намерите своя ключ към сърцето на всеки. Достатъчно е да намерите универсални ходове, които ще се харесат на мнозинството.

 

СКОРПИОН

Днес хороскопът за зодия Скорпион съветва: Днес, на ангелското число 11.11, силата на Скорпиона е в близките му хора, които са готови да го подкрепят. Ако се обърне към близки и приятели за подкрепа, ще получи, дори повече помощ, отколкото е очаквал. Решаването на проблемите, обаче е само една от възможностите на този ден. Всяко начинание, което Скорпионът ще започне днес с близките си, ще му донесе не само радост, но вероятно и конкретна полза. Организирайте приятелско парти или просто се съберете със семейството си. Бъдете искрени с онези, които са ви скъпи, и те ще ви въведат наполовина във всичко.

 

СТРЕЛЕЦ

Днес хороскопът за зодия Стрелец съветва: Днес, на ангелското число 11.11, Стрелецът може от време на време да улови озадачени погледи върху себе си: неговата дезорганизация ще бъде изписана на лицето му. Е, ако не се вижда на лицето, то със сигурност ще се прояви в противоречивите му действия и разсъждения как най-добре да постъпи, спрямо собствените си разбирания. Стрелецът е изпълнен с активна енергия днес, така че ще бъде невъзможно някой или нещо да го спре в днешния ден! На околните ще им се наложи да търпят, докато Стрелецът въведе ред в разпилените си мисли и чувства.

 

КОЗИРОГ

Днес хороскопът за зодия Козирог съветва: Днес, на ангелското число 11.11, Козирогът го очаква изненада – на първо място финансова. Както всяка изненада, това ще му донесе много радост и благополучие. Като начало, Козирогът изобщо няма да е склонен да се занимава с пари, но обстоятелствата ще изискват неговото внимание към тях: през този ден някои Козирози може, както са намерили, така и да загубят. Бонус, печалба, даден дълг, загуба или ненужна покупка – той трябва да бъде подготвен за всякакви изненади и да внимава с харченето, за да не бъде подведен.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес хороскопът за зодия Водолей съветва: Днес, на ангелското число 11.11, Водолеят може да бъде модел за подражание! Неговата енергия, общителност и любов към живота ще му осигурят вниманието на другите, които с нетърпение чакат да попият думите му. Водолеят е готов да зарази всеки с ентусиазма си, като споделя свежи идеи и планове със слушателите и ги вдъхновява за нови неща. Човек ще иска да носи дрехи, като тези на Водолея, и изказаните от него идеи ще бъдат приложени на практика. Така че, днес Водолеят може лесно да привлече подкрепа за всеки свой проект и план.

 

РИБИ

Днес хороскопът за зодия Риби съветва: Днес, на ангелското число 11.11, Рибите не трябва да се стремят към главните роли, те пак няма да успеят. Ще им е трудно да проявяват инициатива, да вземат решения и да защитават своето. Ако Рибите искат да продължат напред, тогава най-разумното нещо е да го направят с помощта на някого. А още по-добре за Рибите е да помагат на тези, които имат нужда от тях. Присъединете се към нечий работен проект, осигурете подкрепа на роднини и приятели. В номинацията „Най-добра поддържаща роля“ ще постигнете отлични резултати днес!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе