Никога повече уринални проблеми - съвети
Добра форма

Вълшебна диета за плоско коремче

Представяме ви диета за плосък корем и по‐голяма увереност! За да превърнете корема в магнит, който ще привлича погледите е необходимо нещо повече от седемдневна диета или строго ограничение за кратък период от време, а след това жестоко връщане на стария режим на хранене. Затова ви представяме, не класическа диета, а хранителен режим, който ви гарантира, че бавно, но трайно ще се разделите с нежеланите мазнини в областта на корема и кръста.

Ето кои са основните стъпки към тази така желана цел:

Растителните влакна трябва да бъдат основна част от менюто ви ‐ можете да си ги набавите чрез плодовете, зеленчуците, пълнозрнестата храна.

Всеки ден трябва да пиете течности от 2‐3 литра, а това да бъде вода, сок от грейпфрут, лимон, зелен чай. Всички други сокове и алкохол са забранени.

Белия хляб и сладкиши са напълно забранени!

Млечните продукти също се свеждат до минимум, с изключение на киселото мляко.

Освен растителни влакна, другият важен елемент в диетата трябва да бъде бялото варено месо и риба и морски дарове. Останалите видове месо са забранени.

Такъв режим на хранене може да продължи 2‐3 месеца, като гарантирано ще стопи неприятните мастни натрупвания, а освен това ще се чувствате много по‐добре, което означава подобряване на общото здравословно състояние и имунитета.

Tagged ,
на горе