Джони Деп vs Амбър Хърд – „Никога не е ставало дума за пари“

Джони Деп vs Амбър Хърд - „Никога не е ставало дума за пари“
Любов и партньорство

Джони Деп vs Амбър Хърд – „Никога не е ставало дума за пари“

Адвокатът на Джони Деп Бенджамин Чу сподели, че делото за клевета на актьора срещу бившата съпруга Амбър Хърд „е за възстановяване на репутацията му, а не за парите“, пише списание People.

Делото за клевета на Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд никога не е било за пари, според адвокатите му.

В сряда — една седмица след като 58-годишният Деп спечели и трите иска за клевета по делото срещу Амбър и получи 15 милиона долара обезщетение от журито — неговите адвокати Камил Васкес и Бенджамин Чу в изявление в  сутрешната телевизионна програма Good Morning America, споделиха,че актьорът се интересува само от това как да върне отново добрата си репутация и никога не е било въпрос за парите.

Възможно ли е да постигнем споразумение, при което тя да се откаже от обжалването, в замяна на това г-н Деп да се откаже от всякакви парични щети?“ — попита един от водещите.

Очевидно не можем да разкрием разговорите между адвокат и клиент, но както г-н Деп свидетелства и както и двамата изяснихме в съответните си заключения, това никога не е било за пари за г-н Деп,“ отговори неговия адвокат. „Това беше за възстановяване на репутацията му и той го направи.“

След като адвокатите на Амбър Хърд заявиха, че сумата от 10 милиона долара е непосилна за актрисата, съдията намали иска на 2 милиона долара.

Въпреки негативния за нея резултат от съдебния процес, който водеше срещу бившия си съпруг Джони Деп, сякаш като за компенсация кариерата на Амбър Хърд продъжава да се развива. Много скоро актрисата ще се появи в главни роли в два нови филма.

Според портала IMDB, Амбър Хърд трябва да участва и във филма Run Away With Me („Избягай с мен“) по сценарий на Матю Сирулник („Рамбо 5: Последна кръв“, сериала „Амнезия“ и др.). Сюжетът на мелодрамата проследява съдбата на американец в Париж, който се влбва в манекенка и двамата се заплитат в подземния свят на европейската модна индустрия.

 

Tagged , , , ,
на горе