Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделиха

Дженифър Лопес и Алекс Родригес обявиха, че се разделят
Лайфстайл

Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделиха

Поредната звездна раздяла вече е факт. След редица спекулации в последните седмици, Дженифър Лопес и Алекс Родригес официално обявиха, че се разделят.

„Осъзнахме, че сме по-добри като приятели и гледаме занапред да останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме в общия ни бизнес и проекти. Желаем най-доброто един за друг и за нашите деца. Като знак на уважение към тях, единственото друго, което ще кажем по темата е, че благодарим на всеки, който ни каза мили думи и ни подкрепи в този момент“, написаха двамата в изявление до медиите, като запазиха в тайна причините за решението си.

Певицата и бившият бейзболен състезател започнаха да излизат през 2017 г., а преди две години се сгодиха.

Дженифър и Алекс на два пъти планираха да се оженят през този период, но така и не успяваха да направят тържеството заради динамичната ситуация с пандемията и редицата ограничения.

През този период двамата признаха и че са ходили заедно на терапия за двойки, за да се справят по-лесно с предизвикателството. Според запознати, на двамата им е било много трудно да поддържат връзката си с оглед на ограниченията на пътуванията заради коронавируса, тъй като певицата е трябвало да работи в Доминиканската република, докато партньорът й по това време е бил в Маями.

За раздялата им се заговори още преди месец, но тогава звездите отрекоха спекулациите. Слуховете обаче се засилиха миналата седмица след поредните снимки, които Дженифър публикува в профила си в социалната мрежа Инстаграм. Тя сподели кадри от снимачната площадка на новия й филм „Shotgun Wedding”, който е екшън комедия. По-наблюдателните й фенове веднага забелязаха, че на ръката й липсва годежният пръстен, който Алекс й подари по време на романтичната им почивка на Бахамите през 2019 г. Вероятно и по тази причина бившата вече двойка взе решение да сложи край на слуховете и да излезе с официална позиция за отношенията им.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Tagged , ,
на горе