Дженифър Лопес е новият Джеймс Бонд?

Дженифър Лопес е новият Джеймс Бонд
Интересно

Дженифър Лопес е новият Джеймс Бонд?

Дженифър Лопес е новият Джеймс Бонд, пишат световни медии. Изглежда, че актрисата ще преобърне филмовата индустрия. Онзи ден имаше представяне на новия филм „Майка“, в който главната роля се играе от Дженифър Лопес. Освен словесните престрелки с Бен Афлек и позирането пред фотографите, Джей Ло разкри пред репортери и разказа за една от мечтите си – да се снима във филм за Джеймс Бонд. Има само едно но.

Дженифър Лопес няма намерение да играе поредната красива приятелка на специалния агент, но претендира, макар и през призмата на иронията, за главната роля.

Дженифър Лопес е новият Джеймс Бонд?

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Дженифър Анистън говори за остаряването на 53: „Все още можем да процъфтяваме“

Бен Афлек разкри истината за диетата на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес каза на Variety за потенциалните си прослушвания за Бонд:

„Въобще, обмислят ли жени за ролята на Джеймс Бонд? Ще е забавно. Мога да направя всичко“, коментира актрисата.

Лопес също подчерта, че сама е изпълнила повечето каскади в екшъна „Майка“. Така че тя и Джеймс Бонд определено си приличат.

Не само, че героят на Лопес убива най-малко няколко дузини мъже във филма, но впечатляващата каскадьорска работа също включва преследвания с мотоциклети и престрелки, докато кара моторна шейна.

„Боля ме, но не съм се наранила“, каза Лопес. –  „Не мисля, че някога съм снимала подобен екшън филм. Правя много от моите собствени каскади, защото съм атлетична. Но имам деца, така че няма да рискувам нищо.

Всъщност, Лопес каза, че се грижи за безопасността на всички, докато снима. „По-страшна съм от всеки друг на снимачната площадка“, обясни тя. – Дори с малките вълчета си казах: „Нека бъдем внимателни. Не искам никой да бъде ухапан. Не искам никой да бъде наранен.“ Това е нещо, в което не се забърквам. Безопасността е на първо място.“

Въпреки това, няма много неща, които Лопес не би направила, според режисьора Ники Каро. „Удивително е да я гледаш, защото първият път, когато прави нещо, то влиза в мускулната й памет“, каза Каро.  – И тогава тя може просто да го прави отново и отново и отново.“

Режисьорът си припомни една от първите си срещи с Лопес. „Казах й: „Можеш ли да бягаш?“, каза Каро, смеейки се. „Тя ме погледна и каза: „Какво искаш да кажеш?“ Шегувам се с Лопес, че филмът изглежда като прослушване за нея да играе Джеймс Бонд.“

Партньорката на Лопес от Nuyorican Productions Илейн Голдсмит-Томас си спомня как са живели заедно, когато са били на място в отдалечени канадски гори.

„Бях наистина уплашена, защото тя ме хвана да ям въглехидрати“, каза Голдсмит-Томас. – Тя не яде никакви въглехидрати. Казах си: „Аз също! Солидарност!“. Но след това измъкнах малко Cheetos. Тя беше звяр. Не знам дали беше в по-добра форма за това или за „Hustlers“, но тя беше звяр.“

Дженифър Лопес е новият Джеймс Бонд

От своя страна, Бен Афлек вече няма да работи филми на DC. Актьорът и режисьор категорично отказа да работи с Джеймс Гън и няма да реализира плана за заснемане на продължение на „Черния рицар“.

„Няма да режисирам Джеймс Гън за DC. Никога. Нямам нищо против Джеймс Гън. Страхотен човек. Сигурен съм, че ще се справи страхотно. Просто не ми се ходи при тях и не ми харесва стилът им. Нито имам и най-малък интерес“, споделя актьорът. Припомняме, че по-рано Бен Афлек отказа ролята на Батман в бъдещи проекти на DC заради проблеми с алкохола.

infomax-logo-50-15-HW Мария искала 100 бона от Миро Дзвера, за да забрави пистолета и…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе