Двете зодии, които винаги следват правилата

Двете зодии, които винаги следват правилата
Астрология

Двете зодии, които винаги следват правилата

Някои хора са бунтари по природа, докато други обичат спокойствието и да следват установения ред. Многократно вече сме казвали, че в зодията на всеки човек до голяма степен се коренят черти от неговия характер, като тя има роля и в този аспект от поведението.  Много от представителите на зодии Близнаци, Риби, Стрелец и Водолей например живеят за максимата, че всяко правило е създадено с едничката цел да бъде нарушавано. Има обаче и такива, които са тяхна пълна противоположност.

 

Сред тях можем да отличим най-много два знака – Телец и Лъв. Ето и причините за това:

Телец

Лоялният Телец винаги играе по правилата. Като неподвижен знак, той намира утеха в надеждността и спокойствието, като мрази всякакъв вид изненади, дори и приятните. Представителите на този знак са толкова непоколебими, че ще останат на работа, която мразят, във връзка, в която вече няма чувства или ще опитат да пазят изгубено  приятелство до последно, само защото динамиката ги убива. Те обичат рутината си и мразят, когато има някакъв вид нарушаване на обичайния ред на нещата.

Лъв

Всички знаем, че хората от знак Лъв обичат вниманието. И въпреки че някои хора (от зодия Близнаци например) са забелязвани заради това, че не се вписват в рамките, Лъвовете печелят признание чрез способността си да изобразяват идеала и съвършенството. Те се интересуват от класическия външен вид и вечната красота. Искат да бъдат постоянният пламък и огнището – все пак са неподвижни знаци. Лъвът е царят на джунглата, а като всеки владетел и той иска поданиците му и тези, които го заобикалят, да спазват установените норми, за да има мир и хармония. Лъвовете могат да понесат това, че често стават любимци на учителя или служители на месеца, с което предизвикват завистта на околните. И да, понякога ги подлудява, че никой друг не спазва правилата, но това не означава, че могат да кривнат от пътя.

Tagged , ,
на горе