8 модни трика, с които да удължите краката си

8 модни трика, с които да удължите краката си
Мода

8 модни трика, с които да удължите краката си

Чудили ли сте се дали има начин как краката ви да изглеждат визуално по-дълги?Ако имате по-къси крака, можете да създадете илюзията, че са по-дълги, отколкото са в действителност. Дълги, стройни и красиви крака са мечтата на почти всяка жена. Но, уви, не всеки представител на нежния пол може да се похвали с такъв лукс. Ако едно момиче ги удължите с дрехи?

8 идеи за облекло за коледно парти

8 съвета как да се гримирате за фотосесия

infomax-logo-50-15-HWЕксклузивно: Ралица Балева прикривала Роберто Кавали, когато се дегизирал като Карл Лагерфелд

Дългите крака може да са рядкост, но има повече от един начин визуално да ги удължите. С помощта на дрехи можете, както да развалите пропорциите на фигурата, така и да й придадете съблазнителни форми. Правилно подбраният гардероб ще ви позволи визуално да изхвърлите няколко килограма, да “разтегнете” силуета и да направите краката по-дълги.

8 модни трика, с които да удължите краката си
8 модни трика, с които да удължите краката си

Предлагаме на вашето внимание няколко хитринки, чието използване ще ви помогне да ги направите визуално по-дълги и по-тънки.

8 модни трика, с които визуално да удължите краката си

1.Носете дълги ботуши.

краката
8 модни трика, с които визуално да удължите краката си снимка: pinterest

Ботушите над коляното създават изчистен, непрекъснат вид от долната част на бедрото до пода. Високите ботуши до коляното имат подобен, но по-малко преувеличен ефект. Ботушите до глезена, от друга страна, отрязват крака ви точно над крака. Подобно на каишките на глезена, те правят краката ви да изглеждат по-къси, отколкото са.
Боти до глезена с v-образен изрез в горната част вместо хоризонтална линия са освободени от това правило. Заострените v-образни ботуши на глезена могат дори да ги направят да изглеждат по-дълги сами по себе си, тъй като те удължават линията на краката ви надолу

2.Добавете повече високи токчета и платформи към гардероба си.

краката
8 модни трика, с които визуално да удължите краката си снимка: pinterest

Най-очевидният начин да направите вашите крака да изглеждат по-дълги е да носите обувки, които добавят инчове към височината ви. Високите токчета също ще принудят краката ви да се изпънат, което прави прасците ви да изглеждат по-дълги и по-оформени.
Избягвайте да носите токчета твърде често. С течение на времето високите токчета могат да увредят ставите ви и да причинят хронична болка в гърба.

3.Носете обувки, близки до цвета на кожата ви.

Обувка, която се слива с кожата ви, ще създаде дълга, непрекъсната линия, когато носите поли или шорти. Както плътният цвят, така и добавената дължина от краката ви ще създадат илюзията за по-дълги.

4.Съчетайте обувките си с панталони или чорапи.

краката
8 модни трика, с които визуално да удължите краката си снимка: pinterest

Можете също така да създадете същата непрекъсната линия, като координирате обувките си, когато носите чорапогащи или панталони. Например, опитайте да носите черни чорапи с черни токчета. Този монохроматичен вид създава изчистена линия, докато погледът се движи от горната част на краката ви право надолу към пода, без да спира.

5.Избягвайте каишките на глезена.

Хоризонталните презрамки карат окото на зрителя да спира рано, правейки краката ви да изглеждат по-къси. Презрамките на глезена имат обратен ефект на високите токчета и V-образните изрезки. Ако обичате каишки на глезена, помислете дали да не носите чорапогащник в същия цвят като каишката, за да предотвратите нарушаване на линията на краката ви.

6.Скроете облеклото си.

Изчистеният силует ще ви накара да изглеждате по-високи като цяло, удължавайки външния вид на краката ви. Дрехи, които стоят зле, могат да увеличат обема на силуета ви, правейки ви да изглеждате по-ниски. Междувременно добре прилепналите дрехи ще изглеждат по-елегантни. Ако не можете да намерите дрехи, които стоят идеално извън стелажа, занесете дрехите си на шивач или научете как да променяте подгъвите у дома

7.Носете едноцветни тоалети.

 

Опитайте се да създадете тоалети, съставени предимно или изцяло от един цвят. Когато дрехите ви са едноцветни, може да е по-трудно за някой да каже къде започват и къде свършват краката ви.
Въпреки че всички цветове работят за удължаващия крака едноцветен вид, много тъмните цветове като черно ще имат най-голям ефект.

8.Покрийте ги с тъмни цветове.

краката
8 модни трика, с които визуално да удължите краката си снимка: pinterest

Черното има отслабващ ефект, като прави краката ви да изглеждат по-дълги. Не е нужно да сте монохромни, за да се възползвате от силата на черното за удължаването им. Чифт черен чорапогащник или тесни дънки отиват на всичко.

Tagged , , ,
на горе