Топ 5 начина да го накараш да те обича като луд
Любов и партньорство

Топ 5 начина да го накараш да те обича като луд

Искаш да срещнеш онази любов, която да те накара да се почувстваш жива. Искаш да срещнеш онази любов, която да те пренесе в света на щастието. Искаш да срещнеш онази любов, която да те накара да почувстваш пеперудите в стомаха, за които само си чувала, но никога и усещала.

Любовта понякога избледнява. Любовта понякога отслабва. И любовта понякога просто си отива. От теб. От него. От вас. И боли. Но знаеш ли кога най-силно боли?

Тогава, когато любовта си отиде от единия, но остане при другия. Този, който е изтеглил късата клечка в любовта. Е, трябва да признаем, че доста често се случва. Но това не притъпява болката, напротив.

Искаш да си завинаги с този мъж? Искаш всеки един ден да се влюбва все повече в теб?

Представяме ти няколко начина, с които да го накараш да те обича като луд

Не бързай да си легнеш с него

О, да! Той е забавен, умен, красив и секси. И с една дума – неустоим. Едва ли има представителка на нежния пол, която би устоила на такъв мъж, но ако искаш да запазиш дългосрочни отношения с него, ще трябва да положиш малко повече усилия и да се въздържиш поне за сега. Ако му се отдадеш прекалено скоро може да загубиш шанса си той да се влюби в теб, а ти искаш точно това, нали?

Момичетата, които имат ниско самочувствие понякога смятат, че ако захвърлят всички задръжки и покажат палавата си страна, е най-добрият им шанс да привлекат вниманието му, но в много случаи е точно обратното.

Създавай завладяващи разговори

Трябва да признаем, че много експерти подценяват силата на разговора между мъжа и жената. Не става въпрос за разговор на сексуална тема или нещо повърхностно. А онези завладяващи разговори, с които ще разбиеш всички представи за жената и ще го накараш да осъзнае, че освен красива дама, то пред него стои и добър и умен събеседник. Страстта и тръпката с времето избледняват и няма да сте вечно на фаза „меден месец“, затова ви трябва нещо, което да ви крепи и събира в дългосрочен план.

Ако искаш той да бъде наистина отдаден и влюбен в теб, не е нужно просто да пленяваш очите му, трябва да го привлечеш към разговорите си. Не забравяй, че ключът към успешната връзка е комуникацията.

Не се цели само към сърцето и ума му – спечели тялото му

След като вече му се отдадеш физически и сте били интимни веднъж, ще последват още много такива моменти. Сега е моментът да спечелиш тялото му и да го накараш да настръхва само при мисълта за теб. Покажи всичко, на което си способна в леглото.

Трябва да знаеш, че тук няма място за предразсъдъци, задръжки, срам и каквото и да било друго, което може да попречи да се насладите на този интимен момент. Изненадай го с ново, еротично бельо в любимия му цвят. Приготви му вкусна вечеря, след което го отведи бавно в спалнята, където да продължите вечерта по особено приятен начин.

Бъди по-смела и креативна. Отпусни се и не мисли, че правиш нещо нередно. Интимността е съвсем нормална в отношенията и е много важна за поддържането на любовта, страстта и тръпката.

Покажи му, че обичаш неговата мъжественост

Напоследък се забелязва тенденцията открито и много често да се говори за токсичната мъжественост и проблемите с мъжките права. И да, токсичността определено е неприятна и се счита за сериозна пречка.

Но знаете ли какво друго е проблем? Липсата на достатъчно истински мъже и социалната демонизация на мъжествеността и да си мъж като цяло.

Така че ако искаш да го накараш да те обича до полуди, покажи му, че обичаш неговата мъжественост. Накарай го да се разкрие изцяло и да прояви мъжествеността, която носи в себе си.

Накарай го да му липсваш

Правило номер едно – ако искаш да спечелиш сърцето на един мъж, НИКОГА не го преследвай. Никога не влагай още в началото цялото си внимание и енергия върху него. Никога не го търси първа и разбира се никога не признавай чувствата си, преди да се увериш, че той също има такива.

Не бъди постоянно до него. Не тичай всеки път, когато той ти се обади. Остави го да чака. Остави го да бъде без теб поне за малко. Остави го да усети липсата ти. Накарай го да му липсваш. И да няма търпение да те види.

Не го притискай. Дай му пълна свобода и пространството, от което се нуждае. Ако той иска да ти изневери – ще го направи, независимо от всичко. Ако е правилният и държи на теб – дори и да има пълната свобода да го направи, никога не би го сторил.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе