6 начина да спре да ви приема за даденост
Любов и партньорство

6 начина да спре да ви приема за даденост

Има връзки, в които единият партньор приема другия за даденост, което може да бъде пагубно за отношенията им. Както знаем, трайните и здрави отношения се коренят и върху способността и двамата да полагат еднакви усилия за изграждането и развитието им.

6 начина да спре да ви приема за даденост

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

infomax-logo-50-15-HW Най-малко вредните закуски са препечените филийки

Затова, ако партньорът ви приема за даденост, ето някои неща, които да направите, за да го накарате да преосмисли поведението си, ако не иска да ви загуби:

Спрете да карате живота си да се върти около него

Поддържането на собствената ви идентичност е от решаващо значение във всяка връзка. Избягвайте да губите себе си в процеса на общуване с някой друг. Подхранвайте собствените си интереси, хобита и цели. Уверете се, че животът ви не е съсредоточен единствено около него, а включва различни аспекти, които ви носят радост и удовлетворение. Това може да го накара да осъзнае стойността на вашите уникални качества и принос към връзката и да не ви приема за даденост.

за даденост

Съсредоточете се върху външния си вид

Започнете да се грижите за поддържането си, обличайте се добре и обръщайте внимание на външния си вид. Излизайте често по магазините и правете всичко това тайно (без да му казвате или да искате разрешение). Увереността ви, очарователният ви външен вид и общителният ви характер, които изведнъж се появяват на бял свят, ще привлекат вниманието му и ще го накарат да осъзнае стойността ви, без да ви приема за даденост.

Приемете безгрижно отношение

Накарайте го да се притеснява, че ще ви изгуби, ако ви приема за даденост, като избягвате да показвате твърде много загриженост. Въздържайте се от постоянни въпроси за ежедневните му преживявания или емоции. Въздържайте се да питате за слабите му моменти или да търсите причините за тях. Вместо това възприемете отношение на дистанцираност и изглеждайте по-малко загрижени. Това може да го накара да осъзнае вашата стойност и важността на взаимните усилия във връзката.

за даденост

Разпалете чувството на любопитство

Ако сегашната ви връзка е скучна, опитайте се да разнообразите нещата, като се откъснете от обичайната си рутина. Вместо да се придържате към едни и същи предсказуеми дейности или излизания, изненадайте го, като му предложите нови и вълнуващи неща, които да правите заедно. Това може не само да разреши проблемите във връзката ви, но и да събуди интереса му към вас и да не ви приема за даденост.

Поемете отговорността за решенията

Поемете водеща роля в някои аспекти на връзката ви. Вместо винаги да чакате той да инициира плановете за уикенда или да решава за дейностите, покажете увереността си, като поемете инициативата и решавате нещата. Планирайте срещи, предлагайте излизания и поемете контрола върху посоката, в която искате да се развие връзката ви. Това показва вашата асертивност и му сигнализира, че сте силна и способна личност, която не трябва да приема за даденост.

Като се утвърждавате по този начин, го карате да разбере, че имате ясна визия и не се страхувате да поемете отговорност. Това може да предизвика възхищението му и да го накара да оцени силната ви природа, което потенциално може да го накара да цени още повече присъствието ви в живота му.

за даденост

Хвърлете заровете на ревността

Когато прекарвате време с приятелите си, не забравяйте да споделяте всеки прекаран момент в социалните мрежи. Обличайте се добре, пишете забавни надписи и дори му разказвайте историите. Споделяйте моментите си с него и му разказвайте как обичате да улавяте спомени с приятелите си.

Ако се случи да имате нов колега мъж или да водите приятелски разговори с него, не се колебайте да споделите. Той може да изпита чувство на съжаление, че не е бил част от приятните моменти, които преживявате или пък на ревност от новия мъж около вас. Това може да породи и желание в него да иска да бъде по-близо до вас, да не ви приема за даденост и да се ангажира повече във връзката.

Вижте още:

5 причини защо е трудно да сте приятели с този, в когото сте влюбени

Няколко сигурни признаци, че започвате да се влюбвате – научно доказани

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе