Да се научим да казваме „не“ на мъжете
Любов и партньорство

Да се научим да казваме „не“ на мъжете

Дали да откажете интимност зависи от това каква връзка искате да изградите с мъжа. Ако става дума за дългосрочна връзка, трябва да се сближите не по-рано от четвъртата, петата среща. Всъщност според статистиката, за да възникне дългосрочна връзка, просто е необподимо мъжът да фантазира за вас известно време, да няма търпение за предстоящата интимност. Изследванията показват, че много жени са разрушили потенциално добри отношения, като бързо са се отдали на мъжа.

Ако не е имало отказ, връзката ви може да бъде добра и дори дълга, но все пак чисто интимна. И ако един мъж се отнася сериозно към вас, той няма да се обиди и ще бъде готов да изчака малко. Е, ако ви напусне веднага след отказ, това означава, че просто не би могло да има сериозна връзка между вас и сте избегнали ненужно главоболие.

Мъжът, който се опитва бързо да ви завлече в леглото, не е непременно в несериозно настроение. Просто някои се придържат към стереотипа, че истинският мъж трябва да бъде напорист. Но много хора бъркат активността във връзката с груба демонстрация на желанието си. А старанието да те завлече в леглото е жажда за признание, защото ако жената се предаде бързо, това увеличава „статуса“ на мъжа в собствените му очи.

Въпреки това не бива да се съгласявате на интимност на първата среща! Впрочем отказът изобщо не означава, че по време на срещи не можете да целувате и прегръщате. За мъжа интимния контакт и обикновените прегръдки все още са несравними. Така, че целувки „да“, но леглото „не“. Разбира се, за всяко „не“, мъжете имат запазени фрази, които не се колебаят да използват, за да ви убедит. И във всеки случай трябва да знаете как да „устоите“.

„Ако ме обичаш, няма да откажеш!“

В такава ситуация можете да кажете, че просто много сериозно се отнасяте към този мъж и, за да си легнете с него, трябва да „узреете“. Първата ви фраза, така че, не дай Боже, да не нарани крехката му душа, трябва да бъде: „Отнасям се много добре с теб“. И тогава кажете, че близостта е много важна за вас и затова никога не се доближавате бързо до мъжете. Кажете му, че вие е добре с него, но нека интимността се случи по-късно. И е рано да се говори за любов след една или две срещи.

„Много си старомодна“

Мъжете се придържат към стереотипа, че съвременните момичета си лягат половин час след срещата и са искрено изненадани, когато това се окаже погрешно. Да, има жени на разположение. А има жени, които просто не приемат мъжете много сериозно. Ако тя види в мъж само интимен партньор, наистина бързо ще си легне с него. И ако иска сериозна връзка, няма да го направи, защото просто иска да остави чувствата да се развият. Можете да обясните всичко това на господина и накрая да добавите: „Да, тук не съм много модерена!“

„Не виждаш ли, че имам сериозни намерения?“

Основното тук е да разберете колко сериозен е той към вас. Наблюдавайте колко често ви се обажда, в разговор се опитва да разбере повече за вас, говори повече за себе си. Изразът на лицето също е важен (когато ви види, лицето му „блести“), жестове (може да се опита да ви докосва по-често), тонът на разговора и нежеланието да се разделите.

„Само в леглото мога да разбера, че сме подходящи един за друг.“

И ако мъжът каже, че се притеснява колко хармонични сте с него в леглото, това най-вероятно е трик. Може първоначално да не се разбирате в леглото, но ако има взаимна любов, тогава определено ще имате успех. И тук, изглежда, току-що сте се сблъскали с женкар и дори с манипулатор. Опасна смес.

„Ти просто не ми вярваш, затова не искаш интимност!“

Леглото няма нищо общо с доверието. Обяснете на господина, че ако в пристъп на страст сте се отказали на първа или втора среща, тогава по принцип би било много приятно за него. Но в същото време той ще започне да мисли, че можете да се държите толкова „свободно“ с другите мъже! И никой не иска да има достъпна жена за постоянен партньор. Какъв е смисълът да се грижиш за дама и да й отделяш време и енергия, ако си ляга с мъжа на първа среща.

Tagged , , ,
на горе