Да се върнеш при човека, който те остави – любов или грешка е това?

Да се върнеш при човека, който те остави - любов или грешка е това?
Любов и партньорство

Да се върнеш при човека, който те остави – любов или грешка е това?

Всичко вървеше прекрасно с него. Бяхте толкова щастливи. Никакви признаци на раздяла. Обичахте те повече от всякога. Времето, прекарано заедно не ви стигаше. Искахте още и още. Защото не можехте да се насладите един на друг. И на любовта, която извираше от вас. Светът беше розов. Слънцето грееше силно.  Животът беше прекрасен. Или поне за вас. Защото влюбените хора гледат през розови очила. Очила на надеждата. Мечтите. Любовта.

Всичко ти се струваше възможно. Постигаше всяка твоя цел с лекота, защото имаше силна упора до теб. Човек, който те подкрепяше винаги във всичко. Беше добра. Повече, отколкото трябваше. Беше щастлива. Беше влюбена. Мечтаеше за общ дом с него. Деца. И да бъдете заедно, докато смъртта ви раздели. И след това. Той беше твоят човек. Не си представяше живота с друг. Не искаше. Не можеше.

Беше сигурна в него. В чувствата му към теб. Знаеше, че ти си жената на мечтите му. И винаги ще бъдете едно цяло. Докато не настъпи момент, който преобърна неочаквано живота ти. Денят, в който той каза „искам да се разделим“. Денят, в който ти изгуби смисъл да се смееш. Да живееш. Денят, който ти показа, че понякога животът ти се преобръща на 180 градуса без изобщо да подозираш за това.

Но защо той пожела така? Каква е причината за неговото внезапно решение, което помрачи живота ти? Ще се върне ли отново при теб? Или това беше окончателният край на вашата щастлива връзка? А любовта къде остана?

Представяме ти знаците, които показват, че той ще се върне при теб.

Допуснал е грешка

Не може да скъса теб по погрешка. Но може да е бил объркан, да е имал много други проблеми, които са го отдалечили от теб за известен период от време. И ако това е истинската причина, поради която те е напуснал, има голяма вероятно скоро да осъзнае грешката си и да те помоли за прошка. Може би точно в този момент се разкайва за красивото момиче, което е оставил. Все още изпитва любов към теб и не иска това да е края.

Поддържа контакт с теб

Каква е причината, когато един мъж се раздели с теб, да продължава да те търси след раздялата? Ако той наистина е искал да нямате нищо общо и всеки да поеме по пътя си сам, защо не спира да се интересува от теб? Отваряш си съобщенията и виждаш, че той отново ти е писал. Отваряш си профила в Инстаграм и отново той е първи в съобщенията ти. Ако все още продължава да поддържа контакт с теб, най-вероятно съжалява за своето прибързано и твърде грешно решение. Опитва се да поправи щетите, които е нанесъл. Въпрос на време е да те помоли за прошка. А ти искаш ли го отново в живота си?

Гледа на теб с други очи

В началото, когато все още се опознавахте, той е виждал едно красиво и привлекателно момиче, с мечти и добро сърце. Била си му твърде интересна. До моментът, в който е успял да спечели вниманието ти. И когато вече те е направил своя жена, той започва да гледа на теб като на домакиня. Забравя за красотата ти, за мечтите ти и за теб самата. А сега, когато вече си чужда и не си негова жена, отново гледа на теб по различен начин. И осъзнава от какво момиче се е отказал. Но готова ли си да му простиш?

Никога не си му била безразлична

Ако наистина без никаква причина те е изоставил, вероятността да се върне при теб е много по-голяма, отколкото ако го е имал подбуди да го направи. Без да се намесват изневярата, скандалите и конфликтите. И тази раздяла не означава, че е изгубил интерес към теб, напротив. Той все още се интересува от живота и чувствата ти. И много скоро ще почука на вратата на живота ти. Но ще му отвориш ли? Ще го допуснеш ли отново до сърцето си? Или не би могла да му простиш тази болка, която ти причини?

Имал е проблеми със себе си

Не знаеш какъв кошмар изживява в главата си. Знаем, че въображението е най-големият ни враг. Не може да знаеш през какво преминава твоят партньор ако не ти сподели. А очевидно не го прави. Затворил се е в себе си и не иска да занимава никого с проблемите си. Положение се усложнява, той не успява да се справи с проблемите, които го подлудяват. И решава да сложи край на отношенията ви. Защото не иска по никакъв начин да те въвлича в това. Но това ли е правилното решение? Не беше ли друг смисълът на любовта и връзката?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе