7 лесни начина да разкараш досадното гадже!
Любов и партньорство

7 лесни начина да разкараш досадното гадже!

Да имаш гадже е хубаво нещо, но понякога се налага и да го разкараш ако е много досаден.Всяка връзка е пълна с приключения в началото; опознаване, запознанство, близост, различни емоции и различни забавни неща.

Но, понякога, някои връзки не достигат до момента на “заживели щастливо“- напротив, продължават към логичния край.

Затова, когато усетите, че той е дошъл, а вашият партньор още тъне в блажено неведение, е време да го разкарате! Ето как може да стане това!

7 лесни начина да разкараш досадното гадже!

Как да избереш перфектното червило?

Признаци на жена, която знае цената си (и няма да се примири с по-малко, отколкото заслужава)

infomax-logo-50-15-HW Ралица Паскалева и Теодор Салпаров показаха бебето си

7 лесни начина да разкараш досадното гадже!

  1. 1. Със съобщение

  2. досадно гадже
    7 лесни начина да разкараш досадното гадже

    Преди около 10 години, когато беше ерата на смс-ите, всеки зарязан пазеше поне по един печален смс. Сега никой не изпраща, защото всички имаме профил в социалните мрежи, където можеш да пишем на всеки. Затова, ако искате да зарежете някое гадже рязко и без много обяснение- може да го направите на чат. Да, не е особено учтиво, но със сигурност е ясно и няма заобикалки. Пишете причините, едно –две тъжни човечета и готово.

2. Игнориране

досадно гадже
7 лесни начина да разкараш досадното гадже

То е смятано за голямата тайна на много жени по-пътя на успеха за спечелването на някой мъж. Сега може да бъде и изключително успешно при разкарването на досадно гадже. Разбира се, игнорирането е нож с две остриета. Някои мъже могат да схванат правилно картинката и да подвият опашка, след което да си тръгнат безшумно, докато други могат да се обсебят и да продължат с преследването, което със сигурност много ще внуши нещата. Но обикновено всеки познава партньора си, така че ако решите да изберете този начин за разкарване, то значи сте опознали човека до вас, знаете, че е горд и с достойнство и няма да търпи игнорирането.

3. Друго гадже

досадно гадже
7 лесни начина да разкараш досадното гадже

Изневярата, дори и фалшивата, доста често върши работа при разкарването на някое гадже. Ако не сте готови за нова връзка, или няма подходящ обект за нея, то може винаги да си фалшифицирате такава. Тогава досадния партньор или лудата бивша партньорка много бързо ще се откажат и ще видят, че са загубили играта.

4. Самотно пътешествие

досадно гадже
7 лесни начина да разкараш досадното гадже

Друг много лесен начин да зарежете някого, е просто като зарежете всички. Опаковайте един малък куфар багаж, вземете си отпуска и бързо хващайте някакъв превоз за където и да е. Самотните пътувания винаги се правят, защото човек бяха от нещо, от някой, или от себе си. Качвайте снимки в профилите си, но не казвайте, че сте сами. Никое гадже няма да прости такова предателство и ще си тръгнете!

5. Дръжте се ужасно!

Това доста често мога. Правете сцени, крещете, ревнувайте, наблюдавайте, ровете в телефони, във вещи, в гардероби. Плачете, и после се смейте. Въобще истерично поведение на макс. Повечето хора не търпят луди, затова със сигурност ще избягат и то с голяма скорост! Ще разкарате досадното гадже на секундата.

6. Задължавай го

Нека завинаги забрави за своето „не искам“ – няма такова нещо! Винаги трябва да знаеш какво не иска (необходимо е). Съответно всеки уикенд трябва да ходите до супермаркета заедно, а веднага след това при мама на вилата. И определено трябва да отидете на кино, да гледате възможно най-сълзливо-романтичния филм, защото това е за вас и вашата възраст. И не му вярвай, че не се чувства добре, ти си толкова нежна и грижовна към него.

7. Критикувай го

Как да се отървеш от половинката си? Няма значение какво и как прави той, важното е да не се уморяваш да му обясняваш, че красивите му и силни ръце растат не по-малко от красивото му и стегнато дупе. Ако ръцете на твоя принц са порцеланови, не се отчайвай. Винаги можеш да използваш печеливша стратегия – възклицание: „Е, кой направи това?!“ За да засилиш ефекта, можеш да завъртиш очи, да поемеш театрално дъх и да зацъкаш неудобрително с език. Ето и още няколко фрази, които можеш да използваш по всяко време и по каквато и да е тема и причина: „Какво си облякъл?!“, „Ти нормален ли си изобщо?!“ и основната: „Къде ти бяха мислите като направи това?!“.

Tagged ,
на горе