Да оцелееш по празниците – съвети за всяка зодия

Да оцелееш по празниците – съвети за всяка зодия
Астрология

Да оцелееш по празниците – съвети за всяка зодия

Коледните празници са едни от най- приятните дни в годината. Освен, че всички получават подаръци и прекарват време с любимите си хора в почивните дни, масите са отрупани с всевъзможни любими ястия, които изкушават малки и големи да се хранят по няколко пъти на ден, докато разказват истории на близките си, с които не са се виждали от месеци.

Наред с приятните емоции обаче идват и дните след празниците, в които съжаляваме, че сме обърнали прекалено много внимание на храната и сега не можем да облечем любимите си панталони или блузи, защото сме качили няколко килограма. Също така, в стремежа всичко да бъде идеално, празниците са съпътствани и с много стрес. Всяка една зодия по различен начин се справя с тази част от празничните дни. Ето как как да се справят представителите на всяка зодия с предизвикателствата, които носят коледните празници и да си прекарат весело:

Овен. Пътуването по течението не е начинът, по който обикновено се справяте със семейните събирания. Всъщност вие сте този, който поема отговорността и урежда всички срещи. Откажете се от контрола и заемете мястото на пътника тази година. Ще се забавлявате повече, ако пътувате, вместо да вие да правите така, че всичко да се случва. Освен това ще бъде успокояващо да не носите отговорност. Същото можете да направите и с храната, като оставите на вашите близки да се погрижат за масата и напълно да си починете през тези дни. Все пак всяка година вие вършите работата, поне една може да си позволите да пасувате.

Телец. Поглезете се с нещо хубаво, като изядете още едно допълнително парче баница, питка или нещо сладко. Възползвайте се от празничните разпродажби, като закупите хубав артикул за себе си. Гледайте забавен филм със семейството на дивана и се отпуснете. Най-добрият начин да оцелеете през празниците е да бъдете снизходителни и да обърнете внимание на близките ви, което ще ви зареди за предстоящите натоварени дни.

Близнаци. Бъдете социална пеперуда. Не се ангажирайте да излизате с една група приятели. Срещнете се с куп различни хора, с които сте имали незабравими моменти в детството, такива, които идват на гости и са в града за седмицата, или с различни хора от училище, които рядко имате възможност да видите. Разбира се,  в общуването си с околните трябва да бъдете внимателни и да се съобразявате и със ситуацията с пандемията.

Рак. Дайте приоритет на нуждите си, като правите това, което искате. Спрете да угаждате на хората в опит да направите семейството си щастливо. Вместо да се притеснявате да направите всички весели, фокусирайте се само върху това, което ви носи блаженство през този празничен сезон. Уверете се, че десертите, които харесвате, са налични и ще си купите точно тях, без да мислите дали другите ги обичат. За тях може да вземете други, но идеята е да не пренебрегвате и самите себе си. Сега е моментът да прекарате време с приятели, когато имате възможност.

Лъв. Вие сте известени с вашата щедрост, въпреки че хората хвърлят сянка на това и често ви наричат ​​егоисти, което всъщност не е вярно. Ето защо трябва да поставите големи граници и да се въздържате да се раздавате прекалено много, защото другите могат да се възползват от вашата доброта. Вероятно това ще е трудна задача за вас, защото искате да видите всички щастливи и да донесете радост от подаръците, които им давате. Съсредоточете се върху това да сте на една маса само с тези, които оценяват това, което правите и наистина ви обичат.

Дева. Да си перфекционисти по природа, каквито са Девите означава, че подаръците трябва да бъдат перфектно опаковани и храната на масата за вечеря трябва да има конкретно разположение. Истината е, че не бива да се фокусирате върху това всичко да изглежда идеално. Не се впрягайте и си дайте малко време да се отпуснете. Дори и да не е перфектно и да не отговаря на вашите високи стандарти, пак е невероятно. Всеки ще хареса това, което сте направили, защото от него лъха любов.

Везни. Въпреки че изглежда винаги оставате напълно хладнокръвни пред трудностите, сезонните празненства може да ви накарат да се почувствате извън равновесие, както никога преди. В крайна сметка вие давате много енергия за вашите близки и голямото ви семейство. Поемете дъх и се отпуснете. Контролирането на вашата енергия ще ви помогне да останете спокойни и да намерите спокойствие. Това наистина е най-доброто нещо, което можете да направите за себе си.

 

Скорпион. Смехът наистина е най-доброто лекарство, особено след интензивността от изминалата година и половина и целия стрес, който ни донесе този период. Ето защо е важно да добавите малко лекомислие и забавление към празничното си настроение. Без значение какви злополуки се случват, важно е да не приемате нещата толкова сериозно и да гледате на тях от забавната страна. Гледайте комедиен празничен филм със семейството си, разкажете няколко вица на вечеря и се смейте малко повече с тези, които обичате. Направете някой ваш специалитет, който ще накара всички на масата да искат да ядат, колкото се може повече.

 

Стрелец. Направете плановете си за празниците по-рано, а не както обикновено – в последния момент. Уверете се, че сте купили всичко необходимо за коледната вечеря. Няма повече пазаруване в последния момент и каненето на приятели за парти в деня, в който е самото тържество. Бъдете готови тази година да намалите стреса през сезона и ще видите колко благоприятно въздействие ще има това върху вас.

 

Козирог. Вместо да се фокусирате върху подаръците, които нямате под коледната елха, бъдете благодарни за това, което имате . Това се отнася за всичко, което се случва във вашия свят. Направата на равносметка на всички прекрасни нематериални неща в живота ви ще ви позволи да видите, че имате всичко, което искате и имате нужда. Моментите с любимите хора ще накарат сърцето ви да процъфтява. Вечеря, докато гледате стари снимки от вашето детство ще бъде перфектната Коледна нощ за вас. Опитайте и няма да съжалявате.

 

Водолей. Направете нещо внимателно за някой друг, освен себе си, за да предизвикате празничния дух. Това означава да участвате като доброволец в кухня за хранене, да организирате благотворителна инициатива или да носите храна на възрастни хора, които не могат да напуснат домовете си. Ще можете да внесете позитивност и в семейството си, защото действате от пълна доброта. Ако направите празниците щастливи за поне един човек, значи сте си свършили работата. Понякога това носи по-голямо удовлетворение от всичко друго.

 

Риби. Когато започнете да се претоварвате от постоянното общуване с приятелите и семейството, направете почивка и напуснете къщата за час или два. Планирайте предварително план за бягство с някой свой близък или дори сами, за да избегнете негативните вибрации, които изпитвате. Отидете до близкия парк, фитнеса или някъде, където ще забравите за всички проблеми.  Организирането на празници винаги носи допълнително напрежение, така че изпуснете парата, за да не рискувате да се скарате  с някого и после да съжалявате.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе