Накарай го да не спира да те преследва, след като сте прекарали гореща нощ

да не спира да те преследва
Любов и партньорство

Накарай го да не спира да те преследва, след като сте прекарали гореща нощ

 

Осем безупречни техники ще ти помогнат да не спира да те преследва

Добре, спала си с него, може би е било малко неочаквано, малко прибързано, но го харесваш много и би искала повече от неговото внимание, може би връзка и дори някакъв ангажимент.

И така, какъв е най-добрият подход, за да получите това, което искате? Особено ако той не проявява голям интерес, оттегля се или просто е мъж, неспособен да се обвърже или да покаже чувствата си.

Единият подход е да се отворите пред него и да кажете направо каквото искате. Но отварянето по този начин е опасно и ви излага на риск от отхвърляне или той да загуби уважение към вас, или по-лошо, да ви използва за това, което иска.

Понякога финият подход е по-добър и по-удобен, така че ето осем безупречни техники, за да го накарате да ви преследва, след като сте били интимни.

 

 

  1. Разберете какво мисли

Ако човекът, когото харесвате, се държи различно след като сте спали заедно, той може да се притеснява какво да прави, може да изпитва известна вина или че ще се опитате да го принудите да влезе във връзка с вас.

Ако вашият случай е такъв, най-добре е да го пуснете. Можете да кажете, че сексът ви е харесал, но е във ваш интерес да създадете колкото се може повече пространство между вас двамата, за да позволите на чувствата да се уталожат.

Запазете спокойствие, дръжте емоциите си под контрол и на всяка цена избягвайте да бъдете прилепнали или нуждаещи се. Малко безразличие ще направи чудеса на този етап.

 

  1. Не поставяйте изисквания към него да не спира да те преследва

Ако те изяснили от самото начало, че връзката ви е неангажираща, не настоявайте за повече. Нещо може да израсне от връзката ви. Никога не знаете.  Просто вижте как реагира. Ако показва признаци, че иска повече, продължете, не като предлагате още секс, а като го насърчите първо да прекара известно време с вас.

Ако е искрено заинтересован, той няма да има нищо против да прекарва време с вас, правейки неща, които харесвате.

Накарайте го да работи малко за вашето внимание, защото той ще ви оцени повече, ако го направите. Всеки мъж иска повече от това, което не може да получи – запомнете тази малка истина.

 

  1. Без натиск

Мъжете и жените гледат на секса по различен начин. А мъжете не обичат да бъдат притискани да се ангажират във връзка.

Така че, ако току-що сте спали с него и са минали само няколко дни, не очаквайте, че той ще ви преследва веднага.

Бъдете учтиви, поддържайте контакт, но не действайте емоционално, не се вкопчвайте в него и не бъдете нуждаещи се. И изобщо не обсъждайте обвързване.

Жизненоважно е да му осигурите малко пространство и да не го преследвате. Осигурявайки пространство, вие му позволявате да му липсвате и да ви иска повече.

Разберете, че той няма да иска да има много работа с вас, ако го притискате за времето и ангажимента му.

Трудно е да се държиш по този начин, когато искате да се свържете повече с него. Но е по-добре да го оставите да изпита любовния прилив според неговите условия, без да се опитвате да влияете на процеса.

И когато се държите малко безразлично, той бързо ще осъзнае чувствата си към вас – и може би този път ще изтича да ви догони.

 

  1. Позволете му да бъде мъж

Като продължение на предишните точки, имайте предвид, че целта е да го накарате да прави това, което мъжете трябва да правят – а именно да ръководи връзката.

Ако му дадете възможност да започне да изпраща текстови съобщения или да ви се обажда първи или да урежда следващата ви среща, ако иска, това ще му осигури чувство за контрол – и това може да е начинът той да осъзнае, че си пада по вас.

Но, разбира се, когато той прави това, не бъдете твърде достъпни. Накарайте го да работи малко за вашето внимание и време.

 

 

  1. Бъдете себе си и се фокусирайте върху себе си

Няма нищо по-секси от момиче, което е уверено в себе си. Да се ​​държите като някой друг винаги има обратен ефект и е ненужно.

Напомняйте си, че сте фантастични, изумителни и напълно необикновени, точно такива, каквито сте. Не е нужно да бъдете друг освен себе си. Продължете с живота си и бъдете страстни към нещата, които правите всеки ден.

Той ще се чуди защо не му обръщате вниманието, което очаква, и ще намери страстта и независимостта ви за привлекателни, точно обратното на прилепчивото или нуждаещото се поведение на повечето момичета.

За съжаление, колкото повече се хвърляте на някого, толкова по-малко се интересува той.

 

  1. Бъдете забавни и секси, когато сте заедно

Ако прекарвате известно време заедно, не забравяйте да се забавлявате, вместо да се фокусирате върху желанията си за обвързване.

Бъдете забавната, секси жена, с която той обича да прекарва времето си, и го карайте да гадае какво ще правите след това.

Покажете му, че сте вълнуваща, привлекателна жена , която добавя спонтанност и вълнение към живота му – а не някой, който ще му се обади, когато е съсредоточен върху собственото си време.

 

  1. Пуснете се по течението

Ако ви е трудно да се държите по този начин, напомнете си, че не е нужно да му угаждате. Съсредоточете се върху това да се забавлявате и използвайте времето, за да повишите самочувствието си, като изглеждате привлекателни за себе си и за другите мъже.

Ако той не се свързва с вас или не уговаря нов час за среща, не го преследвайте и не му се обаждайте, за да разберете защо. Вместо това се насочете към някой, който ще ви цени така, както заслужавате.

 

  1. Не правете любов с него отново

Освен ако новият ви мъж не показва признаци на обвързване, с други думи, урежда нови срещи и отделя качествено време за вас, най-добре е да не правите любов отново с него.  Ако му се предоставите сексуално без някакво задължение в замяна, може да станете емоционално свързана, докато той не е. Това поведение е най-прекият път до разбитото сърце.

Ако сте твърде лесни и достъпни, той може бързо да загуби уважение към вас, нещо, което не искате. Тази ситуация е ужасна за психичното ви здраве и може да навреди на самоуважението ви.

 

Заключение

 

Точно след като сте спали с някого, не винаги е най-доброто време да изтъкнете факта, че преследвате нещо сериозно.

Ако го направите, може да рискувате да отблъснете новия си мъж или да го отблъснете, така че бъдете небрежни и действайте бавно.

Не бързайте и не го притискайте за нищо. Вместо това му дайте време и пространство да дойде при вас в своето време.

Преди всичко бъдете себе си и се фокусирайте върху забавлението. Не е нужно да угаждате на този мъж и не трябва. Но можете да запазите нещата секси, като демонстрирате както увереност, така и безразличие.

Това поведение най-вероятно ще го закачи, но ако не го направи, го хвърлете обратно в езерото. Има много риби, които чакат да ви зарадват и вие заслужавате най-доброто.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе