8 начина да изгоним негативната енергия у дома

8 начина да изгоним негативната енергия у дома
Интересно

8 начина да изгоним негативната енергия у дома

Някои хора се оплакват, че усещат негативната енергия у дома.Всичко е направено от енергия и е много лесно тази енергия да ви натрупа и събори. Вероятно вече изчиствате дома си от физическия безпорядък – така че защо да не се погрижите за енергийния му безпорядък?

8 начина да изгоним негативната енергия у дома

Как да привлечете положителна енергия в дома си с помощта на кристали?

8 начина да изгоним негативната енергия у дома 5 аромата, които да подготвят дома за Коледа

Придобиването на навика да премахвате негативната, хаотична енергия, която ви заобикаля, може да направи вашето пространство по-леко, по-ярко и по-креативно. Ето как се прави:

8 начина да изгоним негативната енергия у дома

1.Задайте ново намерение за вашия дом

Формата следва мисълта. Преди да направите нещо друго, задайте конкретно намерение за вашия дом. Какво искате вашето пространство да ви помогне да освободите? Как искате да се чувства дома ви?

Например, можете да кажете: „Моето намерение е да изчистя негативната енергия от дома си, така че да съм концентриран и продуктивен“ или „Моето намерение е да освободя енергията на бившия си и да се почувствам отново спокоен“. Изговорете намерението си на глас, за да задвижите промените и да изгоните негативната енергия у дома.

2.Опитайте да изгорите сушени билки

негативната енергия
8 начина да изгоним негативната енергия у дома снимка: pinterest

Хората по целия свят отдавна изгарят определени ароматни билки, за да изчистят негативната енергия. Този списък от 10 билки може да се изгори заради почистващия им дим.

Просто поставете избраната от вас изсушена билка в огнеупорен съд и я запалете, докато видите пламък. Издухайте го. Оранжевата жарава ще продължи да гори. Раздухайте жаравата, докато разпръсквате дима във всяка цепнатина на всяка стая. Забележка: Ако имате астма или сте чувствителни към дим, пропуснете това и разчистете пространството си с растения вместо това

3.Вдигайте шум, докато вървите през вашето пространство

Звукът на барабани и дори пляскащи ръце могат да помогнат за разрушаването на негативната енергия. За звуков ритуал у дома започнете от входната врата и се придвижете по часовниковата стрелка през вътрешния периметър на дома си, като свирите на инструмент (или пляскате) към стените, докато направите пълен цикъл.

4.Почистете дома си със сол

негативната енергия
8 начина да изгоним негативната енергия у дома

Солта е била използвана за стерилизиране на всичко – от дъски за рязане до рани (ау!), а също така изчиства отрицателната енергия. Ето няколко начина, по които можете да го използвате във вашия дом, за да се избавите от негативната енергия:

Разтворете морска сол в бутилка със спрей, пълна с вода, и замъглете въздуха във всяка стая.
Поставете тънка линия морска сол пред входа на вашия дом или около периметъра на вашия имот.
Поставете малка чиния със сол на олтара си.
Разтворете сол във вода, използвана за почистване на повърхности и подове.
Използвайте лампи от хималайска сол.

5.Придайте на цялото място свеж аромат на лимон

негативната енергия
8 начина да изгоним негативната енергия у дома снимка: pinterest

Има причина толкова много почистващи продукти да са с аромат на лимон. Ароматът на лимон е естествено ободряващ и ободряващ. Ето няколко неочаквани начина да го използвате у дома за прогонване на негативната енергия:

Сварете лимоновите кори във вода и оставете парата да ухае вашето пространство.
Оставете малки чинии, пълни с резенчета пресен лимон около дома си.
Поставете етерични масла от лимон във вашия дифузер.

6.Напълнете пространството си с аромат на растения

Лимонът не е единственият аромат, който може да даде бърз тласък на вашето пространство: етеричните масла от градински чай, лавандула и тамян също могат да бъдат чудесни за прогонване на негативната енергия у дома.

Можете или да ги поставите във вашия дифузер, или да напълните чиста бутилка със спрей с равни части хамамелис и дестилирана вода, да добавите 20-30 капки етерично масло по избор, да разклатите и да замъглите жилищното си пространство. Или вместо това изберете свежи аромати и поставете ароматни растения като мирни лилии, алое вера или английски бръшлян във вази около дома си.

7.Впрегнете силата на въображението

Представете си блестяща, златиста светлина в пространството на вашето сърце. Докато вдишвате дълбоко, разширете тази светлина, докато излезе извън тялото ви. Сега разпръснете тази светлина във вашето жизнено пространство с намерението да се отървете от негативната енергия у дома.

8.Разчистете бъркотията си

негативната енергия
8 начина да изгоним негативната енергия у дома снимка: pinterest

Физическата мръсотия и безпорядък могат да накарат пространството да се почувства неприветливо. Поддържането на чист дом без бъркотия означава, че отрицателната енергия няма да има къде да се събира. Не на последно място, отворете прозорците си! Допускането на свеж въздух също извежда негативната енергия.

Tagged , , ,
на горе