8 трика, за да изглеждате секси всеки ден
Здраве и красота

8 трика, за да изглеждате секси всеки ден

 

Знаем, че трябва да се храним правилно и да ходим редовно на фитнес, но се случва да нямаме достатъчно време за себе си, а часът Х, когато трябва да бъдем неустоими и секси, е точно зад ъгъла. Разкриваме няколко трика за придобиване на перфектно тяло за секунди.

 

Ето как да изглеждате секси всеки ден

 

Изберете правилния стайлинг

Правилната дължина и стил на косата могат да ви направят визуално по-високи и по-тънки и да придадат на лицето ви желаната форма. Цялата тайна е в правилните пропорции. Дребничките дами трябва да се въздържат от прекалено дълга коса, а за тези, които имат пълни бузи, е по-добре да избягвате стилизирането, когато обемът е концентриран пред главата, като по този начин рамкира лицето.

 

Купете си нов сутиен

Сигурно сте чували, че 80% от жените носят сутиен, който не им стои добре.  Тъжно е да осъзнаем, но всичко е свързано с условности и постоянното ни недоволство от себе си и нашата фигура. По принцип винаги пробвайте бельото преди да го купите, защото размерът може да варира в зависимост от модела.

Изберете сутиен много внимателно, като се ръководите от вашите параметри и данни в таблицата с размери. И запомнете: 75C не е същото като 80V, както обичат да твърдят продавачите.

 

Усмихнете се по специален начин

Може би това е най-странният, но в същото време най-ефективният начин да направите лицето по-фотогенично на снимки. Следващият път, когато се усмихнете за поредното селфи, не забравяйте да опрете езика си в небцето (разбира се, незабелязано от другите). За какво? Това ще ви помогне да очертаете визуално скулите, да се отървете от втората брадичка и да направите долната част на лицето по-тонизирана.

 

Изберете изрязани обувки

Обувките на висок ток правят краката да изглеждат по-дълги и по-стройни, но много по-голям ефект може да се постигне с обувки с дълбока кройка, които леко разкриват пръстите ни пред очите на непознати. И за да поразите всички на място напълно, изберете обувки с телесен цвят – краката ви ще станат като тези на „ангелите“ на Victoria’s Secret.

 

Пропуснете силови тренировки

Ако много скоро ви предстои важно събитие и се потите във фитнеса, за да свалите няколко излишни килограма, значи не сте на прав път. Оказва се, че поради силовите тренировки мускулите ни могат временно да се подуят поради натрупването на млечна киселина в тях. Имайте предвид, че различни упражнения за разтягане, особено йога и пилатес, ще ви помогнат да елиминирате този ефект.

 

Купете добро оформящо облекло

Ще се изненадате, но наистина работи. Да направиш талия там, където не е била от няколко години? Няма проблем! Да стегнеш стомаха и премахнеш паласките? Няма нищо по-лесно! Може би и вие искате стройни бедра за няколко секунди? Моля! Има какво да носите за почти всяка неидеална част от тялото. И не се срамувайте. Всички холивудски звезди носят това, а как иначе можете да изглеждат ослепително в супер тесни рокли през цялата година и по всяко време на деня и нощта?

 

Спете в студена стая

Знаете ли, че студът увеличава броя на изгорените калории? Веднъж на хладно, тялото започва интензивно да изгаря мазнините, изразходвайки енергията си за затопляне. Така че можете да комбинирате почивката с удоволствието – здравословен сън и отслабване. Що се отнася до незабавния ефект,  след като заспите на отворен прозорец, на следващата сутрин ще се събудите без подуване и следи от възглавницата, очите и умът ви ще бъдат свежи, а тялото ви в добра форма.

 

Изберете тъмни дънки с висока талия

Тъмният цвят винаги е приятел на фигурата. Той е „отслабващ“ и умело прикрива недостатъците. А тъмните дънки според нас определено са най-доброто изобретение на човечеството (ако са и с висока талия, то двойно). Забележка: високият колан визуално ще добави допълнителни сантиметри към дължината на краката.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе