7 начина да запазите приятелите си завинаги

7 начина да запазите приятелите си завинаги
Психология

7 начина да запазите приятелите си завинаги

Приятелите са важни в живота на хората.Казват, че ако сте приятели с някого повече от седем години, тогава е много вероятно да сте приятели с него до края на живота си.

Докато растем и тръгваме по нашето пътуване в това нещо, наречено живот, ние срещаме много хора по пътя, тези, които обичаме и преживяваме само за кратък период от време, и тези, които имаме късмета да споделим остатъка от живота си. Тези хора са нашите деца, нашето семейство и дори нашите приятели!Приятелите също са важен аспект от живота. Те осигуряват силна опора на гръбнака за вас и вашето семейство във времена на нужда и празнуване. Тези истински приятели са тези, които бихме искали да запазим и ценим завинаги.

Но как да направите точно това? Как можем да задържим приятелите си в тази ера на бързи връзки, натоварени графици и планове, които не се сбъдват просто така? Не се притеснявайте обаче, ние казваме, че е възможно и ето десет начина да ги запазите за цял живот и дори завинаги:

7 начина да запазите приятелите си завинаги

5 начина да не бъдете досадни на приятелите си

Зодиите, които обожават да се хвалят на приятелите си с любовния си живот

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

7 начина да запазите приятелите си завинаги

1. Винаги имайте гръб във всяка криза.

приятелите
7 начина да запазите приятелите си завинаги снимка: pinterest

Като един от техните семейни приятели, важно е винаги да ги подкрепяте във всяка криза, с която се сблъскват в живота си, и те също биха направили същото за вас. Трябва да се облягате един на друг, за да преминете през трудните моменти и да се поучите от тях. Така че независимо дали е погребение, на което присъствате, или тържество за дипломиране на някое от техните деца, най-добре е вашата подкрепа към приятелите и присъствие да бъдат усетени.

2. Не говорете лошо за тях на другите.

Добрите приятели не говорят лошо за другите си приятели, особено когато не са там, за да се защитят. Тези действия на измама и несигурност няма да насърчат или да накарат връзката ви да се развие, вместо това ще направят обратното и ще ви отдалечат един от друг. Приятелите са тези, които знаят на коя страна са и запазват лоялността си, дори и да не сте там.

3. Подкрепете ги в техните цели.

приятелите
7 начина да запазите приятелите си завинаги снимка: pinterest

Ако искате да задържите приятелите, трябва да ги подкрепяте с техните цели и постижения. Ако вашата приятелка е амбициозна актриса, не се колебайте да я придружите на прослушване, което е на хиляди мили разстояние, защото вярвате в нея и знаете, че вашата подкрепа може да й помогне да успее. Накарайте ги да почувстват, че вярвате в тях, дори когато никой друг не би повярвал.

4. Разберете, че те се нуждаят от собствено пространство, за да растат.

Важно е приятелите също да имат лично пространство. Не искаме да бъдем онзи прилепнал, нуждаещ се и досаден приятел, който постоянно вика другите да излизат всеки час от всеки ден. Всеки човек има нужда от своето време, за да остане сам и да презареди за следващия път, когато излизате един с друг.

5. Полагайте усилия да прекарвате време заедно.

приятелите
7 начина да запазите приятелите си завинаги снимка: pinterest

Дори ако живеете на километри един от друг, това не означава, че приятелството трябва да изчезне. В това време на комуникация отношенията се поддържат по-лесно със социални медии и бърза телекомуникация, така че е по-лесно да планирате срещи или hangout. Направете усилие да прекарвате време заедно, не е задължително да е всяка седмица, но достатъчно, за да може вашата група да навакса и да се забавляват заедно! Приятелите са тези, с които споделяте едни от най-хубавите моменти в живота ви.

6. Ценете добрите моменти.

приятелите
7 начина да запазите приятелите си завинаги снимка: pinterest

Спомените не трябва да са тъжни, всъщност, когато излизате с приятелите си, това силно се насърчава. Доказано е, че говоренето за добрите и забавни моменти в миналото подобрява силата на връзката, която имате с тях. То просто показва колко много спомени споделяте един с друг и колко с нетърпение очаквате още от тях в бъдеще.

7. Поддържайте комуникация.

приятелите
7 начина да запазите приятелите си завинаги снимка: pinterest

Не е нужно да им се обаждате или да им изпращате съобщения всеки ден, единственото важно нещо е да поддържате комуникацията. Изпращането от време на време на текстово съобщение до ваш приятел е безобидно и дори приятно, особено ако го питате как се справя или го молите за кратка среща. Всички имаме нужда от почивка от забързания живот и забавление с приятелите си.

Tagged ,
на горе