7 начина как да бъдете пленителни за мъжете
Любов и партньорство

7 начина как да бъдете пленителни за мъжете

За мъжете или поне за голяма част от тях физическата красота е важна, но не това е нещото, което в действителност прави жените пленителни в техните очи. Има толкова малки детайли, на които на пръв поглед дамите не обръщат внимание и се фокусират само върху външния си вид, а не трябва да е така. Ключово е отношението им към живота и увереността, която излъчват.

 

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

И така, ето и няколко начина как да бъдете пленителни за мъжете:

Обичайте живота си

Ако искате да знаете как да бъдете пленителни за мъжете, без да полагате усилия, научете се да обичате себе си и живота си. Бъдете щастливи и се забавлявайте всеки ден. Да бъдеш забавен и буен е привлекателно. Виждали ли сте мрачни хора, които винаги са песимистично настроени или негативно настроени към живота? Те не са много добра компания и не привличат никакво флиртуващо внимание, дори и да са доста добре изглеждащи.

Бъдете душата на партито, смейте се и бъдете весели и гледайте на всичко откъм светлата му страна. Щастливите хора винаги изглеждат привлекателни и карат всичко около тях да оживее като прилив на свеж въздух. Бъдете този щастлив и привлекателен човек и потенциалните ви партньори ще се редят на опашка за обичта ви.

за мъжете
7 начина как да бъдете пленителни за мъжете

Бъдете себе си

Да, това е клише, знаем. Въпреки това има твърде много хора, които се опитват да бъдат пленителни за мъжете по начин, който просто не е техен. Вие вече сте такива. Вие имате свой уникален чар и не можете да се опитвате да прикриете това, като се опитвате да бъдете нещо друго.

Това само ви кара да се чувствате неловко и да изглеждате като фалшив човек. Позволете на собствената си светлина да блесне. Не я гасете, за да използвате чуждата. Тя ще изглежда по-скучна и много по-малко привлекателна за мъжете.

Работете върху изказа си

Няма нищо по-привлекателно и очарователно от добре изглеждащ човек, който умее да се изразява уверено и, но без да е твърде самонадеян.

Научете се да флиртувате

Да знаеш как да флиртуваш може да ти отвори вратата на хубавите моменти с противоположния пол. А ако съчетаете това изкуство с това да разберете как да изглеждате привлекателни, ще получите мощна смес, която би била неустоима за мъжете. Разбира се, всеки флиртува по различен начин. Никога няма да флиртувате по същия начин, по който го прави друг човек. Затова не се опитвайте да бъдете някой друг.

Това изглежда неподправено, а това често е дразнещо. Просто флиртувайте по начина, който ви кара да се чувствате най-добре, и това ще ви донесе много ползи.

Смейте се често

Никога няма да повярвате колко невероятно привлекателен е смехът. Дори да имате нелеп смях, правете го често и на висок глас. Да позволиш на другите хора да чуят радостта ти може да бъде много по-секси, отколкото си мислиш. Никога не знаете кой може да се влюби в този смях.

Забавлявайте се, независимо какво правите

Има нещо неустоимо в човек, който винаги се забавлява. Без значение какво предпочита някой в човек от гледна точка на привличането, той не може да отрече това.

Те ще искат да разберат защо се забавлявате толкова много и ще искат да бъдат част от това. Затова се наслаждавайте на живота. Да бъдеш свободен и щастлив е едно от най-сексапилните неща, които съществуват.

7 начина как да бъдете пленителни за мъжете
7 начина как да бъдете пленителни за мъжете

Чувствайте се като богиня в леглото

За да изглеждате пленителни за мъжете, трябва да се почувствате така и наистина да разберете какво представлява това привличане. Трябва да се чувствате уверени в способностите си. Когато знаете, че сте добри в леглото, няма как това да не се отразява на самочувствието ви. Тук изобщо не говорим за това да се хвалите наляво и надясно. Не! Дори не го и обсъждайте с някой друг. Просто имайте тази увереност в себе си и знайте, че тя няма как да остане незабелязана за мъжете.

Вижте още:

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Tagged ,
на горе