Дамска мода: Най-красивите модни тенденции за пролет-лято 2021

дамска мода 2021
Лайфстайл Мода

Дамска мода: Най-красивите модни тенденции за пролет-лято 2021

Модата през лято 2021 е всичко друго, но не и скучна. Може да очаквате супер удобни тоалети, шантави дизайни, романтика, женственост и сексуалност. Това са нашите съвети за перфектна пролетно-лятно визия през 2021 година.

Овърсайз

Удобните широки дрехи ще са на мода този сезон, независимо дали става дума за широки ризи, дънки, блейзери или блузи. Артикулите в XL размер осигуряват свобода на движение и страхотна визия. Изберете една овърсайз дреха – в горната или долната част. Така ще съчетаете по най-добрия начин облеклото си. Ако сте с по-нисък ръст, изберете панталон или блейзър, за да не изглеждате още по-ниски.

Обемни ръкави

Обемът в ръкавите е актуален през топлия сезон тази година. Те са акцент във всяка визия. Запазете останалата част от тоалета семпла и облечете блуза или риза с обемни ръкави. Ако имате по-голям бюст, не избирайте тази тенденция, а по-семпло облекло.

Женствени летни рокли

Дамите, които обичат да носят рокли, ще са облагодетелствани от модните тенденции тази пролет и лято. Роклите с флорални мотиви са много предпочитани, може да изберете свежи цветове, точки или друг дизайн за добро настроение.  Хубаво е роклята да бъде по-широка в ханша. Дължината е изцяло ваше решение – по-къса или дълга до земята, няма значение. Може да облечете роклята с маратонки, кецове или сандали.

Монохромна визия

Или визия в един цвят. Изключително удобна за комбинирате визия и същевременно стилна. С такова облекло винаги ще бъдете модерни. Може да съчетаете блуза с панталон или цял костюм. Заложете на бяло, черно, бежово или кремав цвят.

Летни плетки

От пуловери с V-образно деколте в стил игра на тенис или поло, до плетен потник или рокля – супер модерни тази година! Комбинирайте плетка с риза, летен панталон или леко лятно яке. Към тях може да добавите маратонки или ботушки.

Мини яке и къси панталонки

И това ако не е супер мода! Страхотна комбинация от къси панталонки и мини яке, която ще повдигне самочувствието ви. Изберете панталонки с висока талия и подгъв до средата на бедрото, може да ги носите и с чорапогащник. Може да съчетаете това облекло с голям плетен пуловер и груби ботуши, както и с пола и сако.

Бралети

Още една страхотна тенденция през пролет-лято 2021 г. Тя е за смели дами, защото разкрива много от тялото и стои страхотно! Бъдете женствени и сексуални с бралети, панталон и кожено яке.

Пайети

Пайетите са част от всяко празненство и специален повод. Сега може да ги носите и в ежедневието, защото са модерни. Изберете дреха с пайети в сребристо, златисто или цветни тонове. Страхотни за клуб и забавления с приятели. Може да съчетаете с кожено яке или риза.

Спортен шик

Обръщаме внимание и на спортния стил, който може да бъде и много шикозен. Тук ключовите елементи са рокли с поло, къси панталонки, клинове, панталони, леки якета. Покажете красивата си фигура с чист къси панталонки от плат и овърсайз блейзър, яке за тренировки с пола или рокля със сутчър с качулка.

Комплект анцунг

Може да се носи у дома, може да се носи и навън, съчетан с подходящи аксесоари. Супер удобно облекло, което има нужда от малко блясък под формата на готина чанта, шапка или друг аксесоар, за да стане перфектно!

Широк панталон

Панталони с широки крачоли се завръщат на мода. Те подчертават извивките и правят краката безкрайно дълги – няма как да не ги харесате. Комбинирайте ги с обувки на висок ток, за да изглеждате зашеметяващо.

Свежи цветове

Колкото по-красиви и ярки, толкова по-добре. Изберете розово, синьо, слънчево жълто, зелено, оранжево, червено, лилаво, тюркоазено. Разбира се, че може да заложите и на класиката от черно и бяло, но нека в гардероба ви присъства цветът. Няма да съжалявате, когато видите в огледалото страхотната си визия!

Снимка: vogue.co.uk  

Tagged , , , , ,
на горе