Осем причини защо винаги си падаш по грешния човек
Любов и партньорство

Осем причини защо винаги си падаш по грешния човек

Жените често си падат по грешния човек и въпреки че това вече им се е случвало, след време отново повтарят същата грешка. Първоначално всичко изглежда като сбъдната мечта, но скоро те откриват, че този мъж не е за тях и не е такъв, за какъвто са го мислели. Накрая остава само разочарование и болка от разбитото сърце. Стремежът на някои хора към истинска любов ги изтощава и в крайна сметка те започват да губят вяра в нея. Това се случва, защото жените са сравнително по-уязвими от мъжете.

Представителите на нежния пол трябва да разберат защо постоянно се влюбват в неподходящи за тях. Те трябва да изяснят приоритетите си, за да имат добри и стойностни отношения. И така, тук сме събрали някои фактори, които са отговорни за изборите, които правим в любовта.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето причините постоянно да бъдете привлечени от грешния човек:

Изобщо не обичате да сте сами.

Психолозите казват, че жените, които се наслаждават на собствената си компания и обичат независимостта, обикновено не се влюбват лесно в грешния човек. Това е така, защото те знаят как сами да живеят живота си по по-добър начин. Другите пък не обичат самотата и са склонни да излизат с някого, само за да имат партньор.

Освен намирането на истинската любов, вие нямате никаква цел в живота си.

Все още не сте намерили нуждата си в живота и все още сте объркана душа. Следователно сте склонни да се втурвате към всеки човек, който показва малко привързаност към вас. Така че, опитайте се да намерите целта си в живота и работете усилено, за да я постигнете. Това ще ви направи по-уверени и независими.

Често можете да усетите, че човекът в живота ви не е истински и си играе с вас.

Все пак се опитвате да се придържате към тази фалшива връзка само с надеждата, че най-накрая можете да го промените. В крайна сметка връзката ви приключва и вие се чувствате наранени.

Ние сме склонни да бъдем привлечени от онези неща, с които сме запознати.

Така че жените често в крайна сметка си падат по един и същ тип хора. След като веднъж са били с грешния човек, дори и да приключат тази връзка, подсъзнателно те продължават да търсят нещо подобно.

Склонни сте да избирате мъже с проблеми с обвързването, може би защото всъщност имате този страх от обвързване.

И често хората не могат да разберат това и затова продължават да отхвърлят добрите партньори.

Нямате никакви цели и приоритети, когато влезете във връзка.

Не знаете какво искате от истинска връзка и какви качества очаквате от партньора си, затова се задоволявате с някой посредствен.

Чувствате се специални, когато той ви обръща внимание.

Да, понякога той може да прави някакви мили неща за вас, които да ви разтапят, но това не означава, че той е идеалният партньор за вас. Лошото е, че докато сте с него, всъщност не можете да разберете това.

Създавате фалшива реалност.

Любовта е сляпа са казали хората, като често тя е причина да пренебрегвате всички червени флагове във връзката. Вие сте склонни да премисляте и да създавате нов измислен свят за вас двамата, който обаче няма никаква връзка с реалността.

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Малките тайни на идеалните двойки

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Четири гарантирани признака, че той няма да забрави за вас след раздялата

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четирите зодии, на които липсва логическо мислене

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе