Всички ще се чувстваме по-горещи по време на сезона на Лъвовете

Всички ще се чувстваме по-горещи по време на сезона на Лъвовете
Астрология

Всички ще се чувстваме по-горещи по време на сезона на Лъвовете

 

Време е да изтрием сълзите от сезона на Рака и да оставим това горещо момиче лятото да започне – защото сезонът на Лъва започва на 22 юли и той е тук, за да нажежи нещата и да изведе страстите ни на преден план. Лъвският сезон със своята огнена и забавна енергия ще повиши нивата ни на увереност и ще ни вдъхнови да бъдем по-смели за това, което искаме. Вибрациите през този месец се усещат като космически слънчев лъч, който ни огрява и знаейки как точно ще се отрази лъвският сезон на зодиакалния ви знак, ще можете да се възползвате максимално от магията.

Лъвът е зодиакалният знак, управляван от самото слънце, така че сезонът на Лъвовете е като бляскаво завръщане у дома за царуващата звезда на нашата слънчева. Подгответе да получите сериозна порция от енергията на „главния герой“ във всички области на живота си. Лъвът ни дава допълнителна смелост, креативност и харизма през целия период, така че не се страхувайте да заявите своето полагащо се място на централната сцена и нека страстите ви да блестят. Мислете за това като за космическо лятно зарево.

 

Зодиакалната енергия на Лъв през този период се поддържа от не една, а две мощни пълнолуния. Пълнолунието на 23 юли открива периода с блясък, докато пълнолунието на 22 август (което достига своя връх през последните часове на периода на Лъв) действа като емоционално заредено спускане на театралната завеса.

 

Готови ли сте да получите от огненото забавление на Лъв? Нека вашият хороскоп за периода на Лъва за 2021г. бъде вашият водач за тези космически вибрации.

 

Oвен

Ооо ла ла, Овен! Като другарска огнена зодия, Лъвският период от годината подгрява нещата във вашия любовен живот и ви предлага всякакви забавления и безгрижни романтични възможности. Следвайте вълнението си и оставете страстите си да ви ръководят този месец. Имате шанс да внесете свежо чувство на радост и вдъхновение във връзките си точно сега.

Телец

Телци, изразете креативността си, като подобрите жизненото си пространство този месец и прекарате качествено време с хората, които ви карат да се чувствате добре – вашето семейство и най-близкия приятелски кръг.

Близнаци

Режимът ви на социална пеперуда се активира този месец, Близнаци, тъй като периодът на Лъва осветява комуникационния сектор на вашата диаграма и ви носи много увереност, когато става въпрос за изразяване. Както работните, така и личните ви графици вероятно ще процъфтяват с планове, така че се придържайте към потока от покани и оставете вашите способности да разговаряте да блестят.

Рак

Сезонът на Лъвовете ви носи повече доверие този месец, Раци, така че се подгответе да поставите вашите желания на върха на вашия приоритетен списък. Откривате по-дълбока ценност в човека, който ставате, и развивате по-силно чувство за собствена стойност – така че не губете тази инерция! Поглезете се с нещо специално и луксозно, което ви кара да се чувствате като звездата, каквато сте.

Лъв

Всички погледи (и прожектори) са насочени към вас сега, скъпи Лъвове! Вие сте коронното бижу на сезона, така че прегърнете най-автентичното си аз този месец и се уверете, че то прозира във всичко, което правите. Използвайте тази креативна и смела енергия като извинение, за да бъдете очаровани и да спамите страниците си в социалните медии със селфита или да пофлиртувате със сладура, който е привлякъл вниманието ви.

Дева

Лъвският сезон ви носи много увереност, що се отнася до вашата интуиция, Дева – така че бъдете по-смели, когато става въпрос за доверие във вашия вътрешен глас. Това е чудесно време да се измъкнете от ежедневието и да прегърнете мистичната си страна, като направите някои забавни лунни ритуали, тълкувания на сънища или медитации

Везни

Огнената енергия на периода на Лъв засилва топлината във вашия социални контакти, Везни, така че пригответе се да създадете забавни летни спомени с приятели. Страхотно време е да организирате или да присъствате на парти, да се свържете с екипа си и да проявите смелост да се поставите там, когато става въпрос за работа в мрежа или среща с хора във вашата общност. Вашата индивидуалност блести, за да я видят всички.

Скорпион

Слънчевият прожектор е насочен към вашата кариера и публичен имидж този месец, Скорпиони, така че е време да заемете централна позиция на работното място. Вашите колеги харесват вашата упоритост и таланти, така че се възползвайте от това допълнително внимание и го използвайте, за да вдигнете още повече репутацията си. Увереността във вашите възможности ще позволи този импулс да ви подтикне към професионалните ви цели.

Стрелец

Време е за малко лятно забавление, Стрелец! Със слънцето в знака Огън, сезонът на Лъва осветява желанието ви за приключения и ви отвежда на нови вълнуващи пътешествия. Жадувате за умствена, философска и духовна експанзия. Кажете „да“ на всякакви добри възможности да разширите своя кръгозор, да пътувате на ново място или да научите нови неща.

Козирог

Всеки има тайни или проблеми под повърхността, които му тежат от време на време, Козирог. Но сезонът на Лъва ви моли да облекчите духовното си натоварване и да освободите място за някои лични трансформации. Прегърнете радикалната автентичност, изхвърлете старите си кожи и изхвърлете всеки емоционален багаж, който ви възпрепятства да бъдете истинското си аз.

Водолей

Водолей, смелите ходове във връзките в момента ще ви се отплати, така че не се страхувайте да носите сърцето си „на ревера си“ и кажете на партньора си точно какво чувствате и какво ви пали. Тази огнена енергия ще отведе връзката ви на по-дълбоко ниво.

 

Риби

Да се забавлявате под топлото лятно слънце е точно това, което космическият лекар е поръчал този месец, Риби – тъй като сезонът на Лъвовете ви вдъхновява да получите по-голям ентусиазъм за вашата уелнес рутина. Включете малко физическа активност и време на открито в ежедневието си или направете нещата по- социални, като поканите приятелите си да се разходят с вас или да посетите час по йога в парка.

Tagged , , ,
на горе