4 неща, които да помните, когато всички около вас са сгодени

4 неща, които да помните, когато всички около вас са сгодени
Любов и партньорство

4 неща, които да помните, когато всички около вас са сгодени

Когато навлезете в един етап от живота си, когато сте необвързани, е нормално част от приятелите ви вече да са сгодени, ако не и женени. Този момент може да е малко депресиращ за вас, но това не трябва да ви поваля на земята.

Това време на годината може да бъде трудно за самотните момичета или за тези, които все още не са достигнали нивото на ангажираност във връзките си. Между това, че трябва да обяснявате статуса на връзката си на леля си на масата за вечеря или да се сблъскате със стари приятели от гимназията, които вече са се оженили, е лесно да се почувствате като неуспели. Може би виждате как другите получават нещото, което искате, и се чудите защо това се е случило за тях, а не за вас. Или може би това не е това, което искате, и сте престанали да се чувствате така, както трябва да бъде.

Някои момичета се чувстват задължени да са във връзка, а в същия момент приятелките от университета вече са сгодени или дори имат деца.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Емили Ратайковски на концерт на Хари Стайлс с бившата му Оливия Уайлд

Прочетете за пет неща, които да имате предвид, когато всички около вас са сгодени:

Нормално е да поставите граници, дори ако това означава забавите нещата

Имате ли приятел, който говори само за планиране на сватбата, дори след като току-що сте се сгодили? Или пък майка ви обича да ви напомня, че няма търпение един ден да има внуци – само ако можехте да се „установите“? Да, заслужавате да поставите някои граници. Границите служат като пътна карта, която хората в живота ви трябва да следват, когато става въпрос за теми и поведение, които няма да толерирате.

За някои хора може да изглежда ненужно да го изричате. Но може би трябва заради най-добрите ви приятели, които вече са сгодени не спират да ви говорят, че не може да продължавате така. Или пък майка ви не знае, че напомнянето всъщност е много стресиращо.

Нормално и здравословно е да напомняте на близките си как се чувствате и от какво се нуждаете от тях. По този начин, когато сте готови да говорите с приятелката си за планирането на сватбата, можете да присъствате пълноценно с нея и да не се чувствате така, сякаш жертвате психичното си здраве. Дори всички около вас да са сгодени, това не означава, че вие трябва да сте зле, че не сте сред тях.

са сгодени

Привличате това, върху което се фокусирате

Били ли сте някога около онези хора, които имат чувството, че винаги им се случва нещо лошо? И изглежда, че те привличат само още негативни неща в живота си, нали? Според закона за привличането това е така, защото мислите ви проявяват вашата реалност. Например, ако постоянно се оплаквате, че сте свободни, фокусирате се върху това, че сте „винаги шаферка, никога булка“, или се шегувате, че всички добри партньори са заети, това е, което ще продължите да привличате и преживявате.

По същия начин, ако постоянно се притеснявате, че не искате да се омъжите, ще изпитвате неприязън и раздразнение към хората около вас, които се женят, вместо просто да се радвате за тях, че са постигнали важен етап, който искат. Вместо да се фокусирате върху това, което ви липсва, съсредоточете се върху всичко, което имате. Реалността ви ще се прояви в съответствие с това. Радвайте се, че приятелите ви са сгодени.

са сгодени

Вашата история не прилича на тази на останалите, които са сгодени

Правилата трябва да се спазват. Когато приятелите ви са сгодени, преди вие да сте готови, си помислете, какво сте направили, за да се развиете. Може да сте се дипломирали, когато е трябвало, може би вече имате сериозна работа. Това не означава, че сте изпуснали момента, кога да се сгодите. Може би това, че не правите това, което другите правят, не означава, че животът ви е провал. Всеки има различен график в живота си и по различно време може да се обвърже сериозно.

Вместо да сравнявате живота си с някаква въображаема времева линия и хора, които са сгодени, съсредоточете се върху собствената си такава. Дали сте намерили мечтаната работа или сте получили магистърска степен? Прекарвате ли времето на живота си с приятелите си, давате ли приоритет на пътуванията или работите върху любовта към себе си и благополучието си?

През цялата времева линия на живота ви има толкова много огромни етапи и важни моменти, че няма значение кога или дали ще се омъжите. Вместо да се питате защо вашата времева линия изглежда различно от тази на някой друг, очаквайте и оценявайте, че всяка история е уникална. Независимо дали около вас всички са сгодни или не, следвайте собствения си път и ще се радвате на хубави дни.

са сгодени

Няма проблем, ако вашите ценности и цели изглеждат различно

Някои хора си поставят цел до 30 години вече да са сгодени. Ако винаги сте мечтали повече да пътувате по света или да притежавате бизнес, отколкото да бъдете булка, не е лошо да изоставите напълно идеята за сватбата. Дори и да ви се струва, че не трябва, защото всички около вас са сгодени, стойността и важността на живота ви не се определят от това дали ще се омъжите или не. Те се определят въз основа на това как сте изживели най-истинския си и щастлив живот.

Осъзнайте кои ценности са най-важни за вас, за да живеете живота, който искате, а не този, който някой друг иска за вас. Притежаването на собствен дом може да е бил най-голям приоритет за някой, а не да се жени. Не всички разбират това, но това е нормално. Важното е да изпълнявате собствените си цели и да следвате своя път.

Вижте още:

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе