Впечатлете майката на приятеля си с няколко лесни стъпки

Впечатлете майката на приятеля си с няколко лесни стъпки
Любов и партньорство Психология

Впечатлете майката на приятеля си с няколко лесни стъпки

Едно от най-големите предизвикателства във всяка връзка е получаването на одобрение от родителите на вашата половинка. Това е особено важно, когато вие двамата вече ставате сериозни в отношенията си и той решава да ви запознае със семейството си.

Родителите на приятеля ви може да имат по-различни виждания, но и те просто искат само най-доброто за него. Възможно е не всеки път да получите одобрението на семейството му на първата ви среща, но ако успеете да се харесате на майка му, тогава би било по-лесно за вас да спечелите и останалата част от семейството на приятеля ви. Така че ако търсите начини да впечатлите майката на гаджето си, тогава по-добре обърнете внимание на тези прости стъпки:

Дръжте се уважително

Да проявявате уважение е един от основните начини да влезете под кожата на майката на приятеля си. Това е така, защото когато тя види, че сте учтиви и внимателни, по някакъв начин добива увереност, че приятелката на сина й е възпитана добре. Също така си струва да вземете под внимание маниерите си, защото тя ви наблюдава не само като момичето, с което синът й излиза, но и като бъдеща снаха. Наистина, може да бъде плашещо да трябва да получите одобрение от майката на гаджето си, но като проявявате уважение в начина, по който мислите, действате, говорите и се държите, тя определено ще разбере защо синът й е избрал вас.

Усмихвайте се повече

Друг начин да впечатлите майката на гаджето си, а и не само, е като се усмихвате много. Така създавате позитивно настроение, а и освен това е знак, че вие сте открити за разговори. Все пак родителите винаги искат да знаят повече за човека, с когото детето им излиза, което е напълно нормално. Освен това, ако сте уморени, усмивката ще прикрие това.

Помнете специалните поводи

Също така помага, когато поемете инициативата за специални поводи като Деня на майката, други празници и най-вече рождения й ден. Опитайте се да я зарадвате по някакъв начин, било то с подходящ подарък или жест. Така тя ще се почувства обичана и обгрижвана и ще получите повече точки на одобрение от нея. Също така майките са жени и жените лесно се замайват, когато им се даде приоритет в тези специални дни. Може да искате да направите това за нея по същия начин, по който карате собствената си майка да се чувства обичана. Насърчете гаджето си да подобри отношенията си със своята. Майките намират за голям плюс, когато видят, че приятелката на техния син полага усилия да помогне за изграждането или подобряването на връзката между тях. Това само показва, че ви е грижа не само за връзката ви с приятеля ви, но и по-важното – за хармонията в цялото семейство. Може да насърчите приятеля си да прави специални неща за майка си, като вие също може да се включите в тях.

Не се карайте пред нея

Майките не харесват, когато видят сина си да се кара с приятелката си. Имайте предвид, че дори когато вашият приятел е виновен, майка му пак ще застане на негова страна, ако още не ви познава добре, главно защото кръвта е по-гъста от водата. Освен това тя би приела това негативно, тъй като може да си помисли, че вече се държите като заяждаща съпруга и никоя майка не би искала такова момиче да бъде със сина й. Следователно е задължително да държите разправиите си, свързани с отношенията ви, далеч от знанието на майка му. Сред много неща, когато влизате във връзка, е да знаете как да се справите сами със споровете и разногласията. Не е нужно да се парадирате с тях на открито, защото това само ще накара вас и приятеля ви да изглеждате незрели.

Покажете отношението си чрез храната

Любовта на мъжа минава през стомаха, са казали мъдрите хора. Това обаче важи в пълна степен не само за представителите на силния пол. Със сигурност майките ще се поинтересуват от способността ви да готвите обилни и вкусни ястия, но по-важни са вашите усилия и старание да направите нещо специално. Това е така, защото тя вижда, че сте искрени и внимателни и ви е грижа за сина й. Не е нужно да готвите всеки път. Ако храната не е опция, тогава може да й изпратите цветя за специален повод.

Не се състезавайте с нея

Някои момичета смятат, че знаят всичко, от което се нуждае половинката им до степен, че започват да се държат като неговата майка. Имаме лоши новини. Бъдещата ви свекърва определено ще се подразни от това, тъй като би ви видяла във вас нейна конкуренция. Направете крачка назад и се дръжте повече като партньор на приятеля си, а не на майка му. По този начин тя би могла да продължи да се грижи за сина си и да предостави същата грижа и обич към вас.

Просто бъдете себе си

И накрая не забравяйте да се държите естествено, а не да се преструвате на някой друг. Звучи просто, но именно това е най-важният съвет. Не е нужно да се преструвате на друг човек, за да ви харесат или да разказвате фантастични истории за вашия произход, само за да я впечатлите, защото рано или късно всичко ще излезе наяве. Опитайте се да бъдете максимално честни, но също така имайте предвид необходимостта да действате с финес и учтивост винаги, когато сте с нея. По този начин тя може да види, че синът й е направил правилния избор да излиза с вас. Може отначало да не сте успели да я впечатлите напълно, но като покажете своята искрена и истинска страна, тя ще осъзнае, че имате качества, които ви правят добра приятелка за сина си.

Tagged , , , , ,
на горе