Той е най-големия ти фен, защото е влюбен в теб
Любов и партньорство

Той е най-големия ти фен, защото е влюбен в теб

Е, вярно е, че любовта може и да боли. Понякога. Но съществува и онази, която кара сърцето ти силно да тупти, а усмивката да не слиза от лицето. Любов, която те преобразява в по-добър човек. Любов, която те прави истински щастлив. И те кара да вярваш в нея. В живота. В красивото.

Когато той е влюбен в теб ще обича всичко, което правиш. И твоите интереси ще се превърнат в негови. Любов като по филмите. Но нима е възможно? И не е ли тя просто художествена измислица за мечтатели. Всяко момиче мечтае да срещне онзи мъж, който ще полудее по нея. Ще я пази и ще я обича завинаги. Но не всяко има късмета или може би шанса да го срещне. И да опознае красивата страна на любов. Всъщност, единствената красива любов е споделената. Останалата е болезнена, мъчителна и за мазохисти. Или наивници. Които чакат. Без смисъл. Напразно. Но днес темата е за споделената, красива любов. Онази, която те кара да се чувстваш жива. И красива. И желана.

Влюбеният мъж лесно се разпознава. Дори и да не се случва често, има и такива мъже, които полудяват по своите половинки. И в опитите си да го прикрият, те още повече показват силните чувства, които не могат да контролират.

Ето какво го издава, когато той е лудо влюбен в теб.

Иска да бъде само с теб

Времето е ценно за всички. И никой не иска да си го губи за хора, които не харесва или в извършване на скучни дейности. Въпреки всичките му ангажименти, той иска да се виждате всеки ден. А когато не сте заедно, не пропуска да ти пише или да ти се обади. Всеки път, когато влезеш на линия, първото съобщения, което получаваш е от него. Покана за среща или просто „как си“. Той не може да издържи и минута без да се комуникира с теб. При първа възможност освобождава от времето си, което иска да прекара само и единствено с момичето, в което е лудо влюбен – с теб.

Твоите хобита се превръщат в негови интереси

Поредното доказателство за неговата любов е, че иска да разбере всички твои хобита и интереси и да ги направи и свои. Независимо дали става въпрос за танци или йога. Няма значение, че спортът е женски. Той би направил всичко, за да бъде до теб и да те впечатли. Иска да покаже, че наистина държи и има желание да се опознаете. И колкото повече се влюбва в теб, толкова по-заинтересован става от нещата, които харесваш. Това е начин, по който да се свържи с теб.

Той е твой фен

И не просто фен, а най-големия такъв. Не познаваш друг, който да те подкрепя така силно и да харесва всичко, което правиш. Не спира да ти прави комплименти и да се интересува от дейностите, с които си се захванала. Той е най-голямата ти опора, която винаги намира нещо хубаво да каже и да оправи настроението ти. Не го приемай за досаден. Може би понякога ще прекрачва границата, но не го прави умишлено. Той е толкова мил с теб, защото е влюбен. Ще допуснеш грешка ако отблъснеш такова момче. Не всяка жена има късмета да го срещне.

Обича да скучае с теб

Обикновено не обича да си губи безцелно времето. Или да прави нещо, което не му доставя удоволствие. Но това не важи, когато с теб. Защото в моментите заедно, няма значение какво прави. Дали ще стои на дивана и ще гледа телевизия или ще се разхожда просто така. Без значение. Важното е, че е с теб. И ти си до него. Моментите, които споделя с теб, са най-прекрасните и незабравими в живота му. Дори и да не правите нищо съществено или интересно. Любовта гледа по различен начин на нещата. А той несъмнено е лудо влюбен в теб.

Изтъква твоите качества

Не позволява нито за миг да се усъмниш в себе си и когато го направиш, веднага бърза да ти припомни всички добри качества, които притежаваш. Не минава и ден, в който да не ти каже колко красива и мила си. Какъв добър човек и приятел си и как е благодарен, че си в живота му. Приятелска подкрепа или нещо повече? Не мислим, че приятелите може да гледат влюбено. Любовта винаги е по-различна и се разпознава. Усеща се. И знаем, че ти вече си разбрала колко влюбен е в теб. Въпрос на време е да заяви открито чувствата ти. Но дали си готова за това?

Прави всичко, за да си щастлива

Когато ти страдаш, страда и той. И е готов на всичко, за да бъдеш щастлива. Дори и това да означава да бъдеш с някой друг. Ако разбере, че си влюбена в друго момче, ще ти помогне да бъдеш с него. Защото те обича. И иска ти да си щастлива. Дори и да жертва себе си и собственото си щастие за сметка на твоето. Готов е. В името на любовта му към теб.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе