Двойките, които всъщност остават влюбени за цял живот, правят 8 неща по различен начин

Двойките, които всъщност остават влюбени за цял живот, правят 8 неща по различен начин
Любов и партньорство

Двойките, които всъщност остават влюбени за цял живот, правят 8 неща по различен начин

Влюбени за цял живот – мечтата на всяка двойка, която обаче мнозина не успяват да постигнат. Още от колежа вероятно сте виждали хора, които се събират и разпадат, да се разлюбват по-бързо, отколкото можете да си представите. Хората се „пробват един друг“ като нови рокли и събираха преживявания. Стига се дотам, че понякога да сте благодарни, че сте сами и имате възможността да израствате лично, професионално и духовно.

И така, какво е любовна връзка, която има силата да продължи вечно? Силно вярваме, че първо трябва да се погрижим за себе си, за да допуснем в живота си някой, който ще гледа в същата посока. И тогава заедно можем да създаваме един красив живот всеки ден.

Вече знаем със сигурност, че има тайни защо двама души в една връзка остават влюбени за цял живот. Ето и някои от нещата, които те правят, за да го постигнат:

1. Уважавате се взаимно.

Всички сме различни хора с различни умове, хобита, мисли, възгледи, вкусове. Ние сме толкова многостранни и се променяме момент след миг. Уважаването един на друг като човешки същества и като професионалисти и партньори е от решаващо значение за добрите взаимоотношения.

2. Доверяват се един на друг.

Всички правим много грешки, имаме ужасни дни, разболяваме се, казваме си ужасни неща един на друг. Ядосваме се, не можем да преодолеем травмите, понякога не се чувстваме привлекателни или умни, чувстваме се като губещи. През тези времена всички имаме нужда от някой, който да ни напомня за нашето величие и просто да бъде до нас. Имаме нужда от това нашият любовник и партньор да ни се довери. Това е някой, който искрено ни обича и вижда нашата вътрешна и външна красота, независимо от всичко. В една здрава връзка двама души ще искат другият да се чувства добре със себе си. И да знаем, че нашият партньор винаги се доверява на нашето развитие и избор, ще направи връзките силни и комфортни.

3. Дават си лично пространство.

В силна връзка двама души ще си дадат пространство да бъдат себе си и да растат в посока, която изберат. Така ще си помогнат един на друг да станат още повече от това, което са и да израснат. Смяната на друг човек няма да доведе до никъде. Това е или да се научиш да обичаш безусловно и да сте влюбени за цял живот, или да преминеш през ада да не бъдеш приет отново.

4. Грижат се първо за себе си.

Не е ваша отговорност да правите партньора си щастлив и не е задължение на вашия да прави вас щастливи. Наша отговорност е да се зарадваме и да напълним собствената си чаша и от тази чаша можем да споделим любовта с партньора си. Ако не сме доволни от това кои сме, ако ни липсва самочувствие, ако не можем да преодолеем травмите от детството и минали връзки, винаги ще проектираме нещастието си върху други хора.

5. Правят връзката си приоритет.

Голямата любов е по-скоро избор, отколкото внезапно чувство. Двама души решават да живеят заедно. Нито едно материално нещо, нито къща, нито кола, нито работа не ни кара да се издигаме или падаме толкова, колкото нашите взаимоотношения с хората. Чувстваме се живи, когато можем да споделяме, когато можем да изживеем малки, вълшебни неща заедно. Чувстваме се живи, когато можем да се смеем, плачем и мълчим заедно. Връзката винаги трябва да бъде приоритет.

6. Нямат никакви очаквания.

Всяка връзка е цял живот и процес. Двойките, които остават влюбени за цял живот, са се научили да нямат очаквания от другите. Това е много труден урок. Очакваме един от друг да се вписваме в определени рамки и когато това не е така, оставаме разочаровани. Вместо това прегръщайте всяко несъвършенство. Научете се да обичате уникалността на другия и не се опитвайте да го променяте.

7. Общувайте чрез изразяване на чувствата си.

Другите хора не могат да четат мислите ни, колкото и да ни се иска. Така че е по-добре да се научим да говорим на глас това, което чувстваме. Ясната комуникация, дори ако често е много трудна, уязвима или дори грозна, е белег на силна и здрава връзка. Нашият партньор не е оставен на тъмно и може да реши как да продължи, без да прави погрешни предположения. Това е толкова просто. Имате ли нещо наум? Кажете го.

8. Остават привлекателни един за друг — психически и физически.

Погрижете се за ума, тялото и духа си. Дори това да ви изглежда много трудна истина, ние искаме партньор, който да е привлекателен за нас. Същото е и за него.Но да направите нещо за някого не е правилният подход. Когато сме във форма, здрави и продължаваме да растем, ние се чувстваме уверени в себе си и по-жизнени. Именно това ще почувства и партньорът ни. Така че никога не спирайте да растете, да се развивате и да преоткривате себе си постоянно. Това е също една от тайните на двойките, които всъщност остават влюбени за цял живот. Това е толкова просто, нали…

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе