Важни неща, които трябва да знаете ако сте влюбени в мъж Стрелец

Важни неща, които трябва да знаете ако сте влюбени в мъж Стрелец
Астрология Любов и партньорство

Важни неща, които трябва да знаете ако сте влюбени в мъж Стрелец

 

 

Влюбила си се в мъж Стрелец? Тогава се приготви за живот, изпълнен с много приключения. Тези мъже са безгрижни, оптимистични и ще превърнат живота ти във вълнуващ и цветен. Понякога обаче тези негови приятни черти от характера може да се превърнат в досадно поведение.

Рожден ден: 22 ноември – 21 декември

Личностни черти: оптимистичен, активен, приключенски, безгрижен, искрен, търсещ истината.

Съвместимост: Везни, Овен, Водолей.

Стрелецът е много учтив и обича да флиртува. Той е готов за авантюри и винаги търси истината. Но има разлика от това да си влюбена и да харесваш мъж от този представител на Зодиака. Когато се влюби, Стрелецът изразява чувствата си по необичайни начини и трябва да си много наблюдателна, за да ги забележиш.

Вижте в статията някои от  най-важните черти от характера на Стрелеца.

Мъжът Стрелец е оптимистичен

Оптимизмът е една от най-хубавите черти, която той притежава. Тези мъже винаги търсят положителните качества у партньора си. Това в никакъв случай не означава, че ще си затвори очите пред проблемите, напротив. Но те са тези, които се борят за връзката и носят надеждата за нейното съществуване.

Мрази да бъде ограничаван

Ако искаш наистина да се получи нещо красиво между вас, то тогава трябва да му дадеш пълна свобода. Ограничаването противоречи на свободолюбивата природа на Стрелеца.

Може да е много любопитен ако си пада по теб

Ако той наистина те харесва, то тогава ще иска да узнае всичко за теб и да те опознае до най-малкия детайл. Ако се интересува от това какви са твоите мечти, цели, амбиции и страхове, то бъди сигурна, че този човек иска връзка с теб.

Лесно се отегчава

Поради приключенския му характер, той много лесно се отегчава. Ако искаш да продължите връзката, която имате то трябва да си отворена за много нови преживявания.

Стрелецът е нетърпелив

Наред с другите му черти, нетърпението е част от тях. Това е със сигурност едно от най-привлекателните му качества. Той няма да те чака докато разбереш дали изпитваш чувства към него и няма да си губи времето с несигурни хора.

Иска сигурен и независим партньор

Сигурността и независимостта са двете неща, които задължително трябва да притежава половинката на мъжа Стрелец. Той много държи на това, човекът до него да е независим и да уважава чувството за лично пространство. Не може да остане в една връзка, ако постоянно се оплакваш и съмняваш в него. За да е отдаден на 100 процента, трябва да му дадеш пълна свобода, като и той ще ти отвърне със същото.

Стрелецът е страстен любовник

Влюбеният Стрелец изразява чувствата си чрез сексуална интимност. Така че се приготвени за разгорещени сцени между чаршафите. Любимата част от женското тяло на мъжа Стрелец са бедрата и краката. Така, че бързо във фитнеса!

Обича да се забавлява

Освен, че харесва приключенията, той иска да има забавни отношения със своята партньорка. Ако искаш да го задържиш, трябва да покажеш своята забавна страна и да си създадете много красиви, безгрижни и весели моменти заедно. По този начин ще го накараш да иска постоянно да е с теб и ще заемеш мислите му. Да срещнеш такъв мъж е истинско приключение.

 

 

Tagged , , , ,
на горе