Зодиите, които е най-вероятно да сключат брак по сметка
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които е най-вероятно да сключат брак по сметка

Сключването на брак по сметка до неотдавна бе характерно повече за сюжетите във филмите. За съжаление обаче днес все по-често ставаме свидетели на подобен тип взаимоотношения. В действителност парите наистина играят голяма роля във всеки брак. Разделяте сметките, плащате общи данъци и вероятно дори споделяте банкова сметка. Но това е съвсем различно.

Някои хора просто искат да се чувстват финансово комфортно и затова търсят и партньор, който да им осигури такава стабилност. Изглежда ли така, че половинката ви винаги чака да извадите портфейла си? Или виждали ли сте двойки, при която жената не спира да говори, че иска дизайнерска чанта още на първите срещи? Ако е така, астрологията може да ви помогне.

Тук ще откриете шестте знака, които най-вероятно биха сключили брак по сметка.

Започваме от тези, които обичат малко лукс в живота си. Така ще стигнем и до онези, които искат всички разходи да бъдат платени преди всичко останало.

Телец

Ако познавате Телец, знаете, че тези хора обичат по-фините неща в живота. Те също могат да бъдат мързеливи за това, което искат да постигнат. Това ги кара да искат да използват други хора, за да им помогнат да стигнат до крайната цел. Всички тези качества могат да ги накарат сключат брак по сметка, защото са склонни да бъдат материалисти.

Астролозите описват Телците като хора, които винаги трябва да бъдат заобиколени от любов и красота. Те търсят „хедонизъм и физически удоволствия. Тези хора определено са фокусирани върху взаимоотношенията, тъй като са чувствени и тактични, . Считат, че докосването и вкусът са най-важните от всички сетива. Но често Телците искат да се чувстват приети от висшето общество. Това означава, че искат партньор, който няма да им напомня за никакви светски финансови отговорности.

Скорпион

Скорпионите са известни чувствени знаци, които винаги са на лов за някой специален. Енергията на тези хора голяма, което означава, че те винаги се опитват да се подобряват в живота. Това, което мотивира Скорпиона, са интимността, парите, недвижимите имоти, тайните и активите на други хора. Това ги кара да са нетърпеливи да стигнат до олтара и да пазят половинката си до смърт. След като Скорпион намери партньор, той ще остане с него завинаги. Техният хипнотичен поглед няма да позволи на никого да погледне от другата страна.

Лъв

Лъвовете са силни, родени лидери, които търсят партньори, които са на същото ниво като тях. Това често означава, че искат някой богат и могъщ. Да бъдеш Лъв означава „да играеш“. Често той представлява неспокоен плейбой, който прекарва времето си в преследване на богати наследници. Тъй като това е толкова силен знак, за хората от него е лесно да намерят богати и важни значими хора, които им съответстват.

 

Риби

Ако някога сте се занимавали с Риби, знаете, че те винаги се опитват да съответстват на енергията на други хора. Те могат да бъдат интроверти, които избягват тълпите и предпочитат да общуват в собствения си привилегирован басейн. Поради нуждата си от изключителност, те търсят богат съпруг, който да ги предпази от масите. Това може да означава, че когато срещнат някой богат, те се асоциират с него. Обичат да приемат активите на партньора си и да трупат дивиденти от това.

Рибите мечтаят в големи мащаби, защото са с най-богатото въображение в зодиака. Това означава, че също така си представят неща, които е трудно да се постигнат без финансова помощ от другите. Това може да не е първият знак, за който се сещате, когато мислите за някой, който ще сключи брак по сметка. Рибите, управлявани от Юпитер, обаче лесно се примамват от съпруг, който може да осигури най-големия пръстен. Да мечтаеш мащабно означава да мечтаеш за бляскав сватбен ден и също толкова завиден годежен пръстен. Този VIP подход може да се превърне и в приятелство. Много пъти Рибите искат да правят компания само с хора, които смятат за много важни.

Везни

Везните наистина процъфтяват, само когато правят живота си естетически приятен. Те обаче се нуждаят от пари, за да се случи това. Везните, символът на красотата, елегантността и лукса, се женят за партньори, които с радост ще се присъединят към тях в тяхната екстравагантност. Няма значение дали Везните са родени с пари или не, защото смятат, че заслужават най-луксозните вещи. Те по природа се чувстват комфортно с изключително богатство.

Стрелец

Стрелците могат да бъдат доста лакоми, което означава, че обичат разкоша. Този опортюнистичен знак иска най-доброто от всичко. Независимо дали това означава да лети до Кан с частен самолет или да седи на първия ред на Седмицата на модата – той просто го иска. Стрелците често като съвършеният джетсетър, който дава приоритет на международните пътувания и ваканциите на яхти. Ако сте свързани със Стрелец, очаквайте той винаги да иска храна в изискани заведения . Той обожава луксозните островни ваканции. Този знак няма да се задоволи с нищо по-малко от най-доброто. Това означава, че представителите му  търсят партньор, който може да им го даде лесно. Ето защо те оглавяват класацията за зодии, които вероятно биха сключили брак по сметка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе