Нови правила, сблъсък, тотален бойкот и наказания в новия епизод на „Ергенът“

Нови правила, сблъсък, тотален бойкот и наказания в Ергенът
Интересно

Нови правила, сблъсък, тотален бойкот и наказания в новия епизод на „Ергенът“

Две седмици преди финала, който ще бъде на 18 май, „Ергенът“, най-романтичното приключение по телевизията, навлиза в ключова фаза. Тази седмица претендентките за сърцето на световноизвестния виртуоз Евгени Генчев се впускат във вълнуващи предизвикателства, които ще подложат на изпитание принципите им и ще доведат до нови сблъсъци – този път обаче не само помежду си, а със самият Евгени.

На крилете на любовта: Джия откри своя ерген след „Ергенът“

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът – финала е все по близо

Като по филмите: Победителката в Ергенът е една, но Евгени вдига сватба с друга

Нови правила, сблъсък, тотален бойкот и наказания в новия епизод на "Ергенът"

В сряда вечер (3 май) Евгени ще покани дамите на специална групова среща в клуб „Клуба на разбитите сърца“ .Те ще трябва да отговарят на провокативни въпроси за музиканта, а онези, които отговарят  съответстно правилно с него, ще имат силата да разбият сърцето на някоя от конкурентките си, чиито предположения са грешни.

Победителката е последната, която остави поне едно сърце непокътнато и ще има честта да изживее истинска бодрумска приказка в компанията на Евгени, далеч от всички останали.

Вълнуващи събития и сърцераздирателни церемонии в Ергенът - финала все по близо

От утре  ще се провеждат вечерни коктейли, но по специален и нов ред, който няма да се хареса нито на Евгени, нито на момичетата. Бойкотът им ще накара водещия Наум да наложи наказание, което ще стане ясно утре вечер по bTV от 21:00 часа.

Междувременно Евгени ще остане разочарован, осъзнавайки, че е очаквал твърде много от една от дамите и открито заплашва и предлага да продължи да се състезава за сърцето на  Евгени, независимо от окончателното му решение, а откритата закана и готовност надпреварата за сърцето на „ергена“ да продължи и извън формата, независимо от крайното му решение, ще стане повод за ново напрежение в имението на любовта.

Церемонията по връчването на розата също ще се проведе по новите правила, като този път цветята няма да бъдат от Евгений, а от самите участнички. Остава да видим чия роза ще отхвърли виртуозът…Вижте повече за епизода тук!

Нови правила, сблъсък, тотален бойкот и наказания в новия епизод на "Ергенът"

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе