Бившият ти не иска да говори с теб? Ето кои са причините
Любов и партньорство

Бившият ти не иска да говори с теб? Ето кои са причините

Разделила си се с него. И от тук нататък се очаква да не поддържате никакъв контакт или да си останете приятели. Какво се разбрахте? Или не ти беше до това, когато той ти каза: „искам да се разделим“. Да, вярно е, че в такъв момент не мислиш за бъдещите ти отношения с вече бившия ти. Но мина време от раздялата ви. И сега ти просто изпитваш нуждата да чуеш гласа му. Или само да разбереш как е. Нищо повече.

Не се надяваш да се върне при теб, нито да ти каже, че му липсваш и е допуснал грешка, когато те е оставил. Или може би таиш дълбоко в себе си надежда. Но да не говорим за това. Ти си знаеш. Нуждата да го чуеш е по-силна от теб и гордостта ти. И сърцето надделява. Изпращаш му няколко съобщения, но без отговор. Позвъняваш му, но отново той не отговаря. Направила си всичко възможно, за да се свържеш с него, но без резултат. Може би той не иска да разговаря с теб. Но защо?

Представяме ти някои от причините, които показват защо бившият ти не иска да говори с теб.

Не вижда смисъл                                          

И може би е прав. Разбираме, че все още имаш чувства към него и не искаш да си тръгва от живота ти. Но помисли добре – ако продължавате да поддържате контакт, ти никога няма да може да го забравиш. Какъв е смисълът да продължаваш да го търсиш, след като всичко между вас вече е приключило? Нима искаш той да се върне в живота ти? Но може би бившият ти няма подобно намерение и с поведението си го показва. Всичко между вас отдавна е приключило и колкото по-рано осъзнаеш това, толкова по-добре за теб.

Писна му да се кара с теб

Може би връзката ви не е била гладка и постоянно сте се карали и спорили, дори и за най-незначителните неща. Имала си чувството, че се въртите в омагьосан кръг и това никога няма да спре. Но с раздялата, нещата между вас са се променили. Да може би той ти липсва, но така е по-добре и за двама ви. Когато двама души не се разбират и влизат в постоянни конфликти е по-добре да не са заедно. Може би го обичаш, но любовта не е достатъчно условие за успешната и уравновесена връзка. Той е осъзнал това. Сега е твой ред.

Не иска да те нарани

Достатъчно те е наранявал. Той не иска повече да се чувстваш наранена. Не иска да е причината за сълзите ти. Може би и двамата все още се обичате, но какъв е смисълът, когато си причинявате само и единствено болка? Връзката ви не може да бъде нормална, винаги има драми и скандали. На някои хора не им е писано да бъдат заедно. И ти трябва да се примириш с това. Колкото и да те боли. Той не ти отговаря на съобщенията, защото знае, че може би ако го направи ще ти даде някаква надежда. А не иска това. Не иска да бъде повече с теб. Не иска да те наранява повече.

Не иска да разбереш, че страда

Със сигурност не само ти страдаш от раздялата. Въпреки проблемната ви връзка, е имало много любов между двама ви. И няма как да му е безразлично всичко това, което се случва сега. Няма как ти да си му безразлична. Но той няма да те потърси, защото смята, че краят на отношенията ви е най-доброто решение. Дори и да те обича, той не иска ти да знаеш това. Не иска да видиш сълзите му, нито да разбираш, че той също страда за теб. Повечето мъже се срамуват от сълзите си, особено, когато са заради някоя жена.

Той е продължил напред

А ти какво чакаш? Може би всеки път, когато му изпратиш съобщение, се надяваш той да ти отговори и да се върне при теб. Но щом не го прави, значи не иска това. Може би вече има друга и е продължил напред. Само така ще може да те забрави напълно. Помислил е за себе си. Време е и ти да го направиш. Затвори тази страница от живота си. Започни отначало. Без него. Дай шанс на себе си да бъдеш щастлива. Не ти трябва мъж, за да го постигнеш. Щастието е постоянно пътуване, а не крайна спирка. И не зависи от мъжкото присъствие в живота ти, а от самата теб.

Иска да знае, че си се променила

Може би той те е оставил, защото не е харесвал поведението ти. Вероятни си мислиш, че бившият ти е причината за всичките тези неприятни конфликти и скандали между двама ви. Но в неговите очи ти си виновна също толкова, колкото и той. Има вероятност да иска да се съберете отново, но първо те изпитва. Не отговаря веднага на съобщенията ти, защото иска да се увери, че си се променила. Вече не си онази жена, която прави от мухата слон. По-уравновесена си и си осъзнала всичките си грешки, които са довели до тази раздяла.

Tagged , , , , , , , ,
на горе