Бившият диетолог на принц Хари разкри тайната на добрата му форма

Бившият диетолог на принц Хари разкри тайната на добрата му форма
Добра форма

Бившият диетолог на принц Хари разкри тайната на добрата му форма

Сега можете да отслабнете като принцове и принцеси!

Много хора мечтаят да се отърват от излишните килограми или малкото коремче, но не всеки е готов за изтощителни тренировки във фитнеса. За щастие, в моменти на болезнени мисли за съдбата на нашата фигура … кралското семейство е готово да се притече на помощ! Или по-скоро диетологът Габриела Паун, която преди време помогнала на принц Хари да отслабне.

В книгата си „2 седмици, за да се чувствате добре“, Габриела описва ефективни методи за борба с наднорменото тегло. Според експерта, един от най-добрите варианти би бил периодичното гладуване 16: 8 – 16 часа, в което гладувате, а в останалите 8 можете да ядете каквото ви е се иска, без да изпадате в крайности и да преяждате.

Основното правило: стриктно се придържайте към графика и не се отпускайте по време на периода на гладуване. Паун също препоръчва диета 4 на 3: три дни в седмицата консумирате не повече от 500 ккал, а останалите 4 дни ядете както обикновено.
Габриела отбеляза, че е важно да следите нивата на захарта си, за да поддържате добро здраве. Чаша горещо кафе или плод на гладно е сутрешен ритуал, който е най-добре да се избягва.

Списъкът включва закуски с високо съдържание на протеини – кисели млека с ядки и семена или протеинови блокчета.
Освен това, бившият диетолог на принц Хари съветва децата да бъдат научени на здравословен начин на живот: например, добавете ситно нарязани зеленчуци и плодове към обичайното ястие на малчугана, увеличавайки размера на парчетата с течение на времето.

 

Tagged , ,
на горе