Астрология на пола: как поведението на мъжа Рак се различава от жената Рак

Астрология на пола: как поведението на мъжа Рак се различава от жената Рак
Астрология

Астрология на пола: как поведението на мъжа Рак се различава от жената Рак

 

 

Раците са лунни деца и те са повлияни от своята небесна покровителка. И да се открият разликите между мъжете и жените, родени под знака на Рака, не е толкова трудно – разликата, както се казва, е очевидна.

Разлика 1 – Емоционалнoст

Раците се притесняват. И ако е настъпило пълнолуние, загасете светлините. Жените стават впечатлителни и готови да плачат денем и нощем. А при мъжете Рак всичко е различно. Изпадат в гняв, престават да се контролират и извършват прибързани действия, за които по-късно съжаляват. И ако можете по някакъв начин да се съгласите с жените от този знак през този период, това не работи с мъжете. Жените рак са отворени за общуване, а мъжете предпочитат да се заключат в черупка.

Разлика 2 – Чувственост

Момичетата Рак са много чувствени, но с момчета те често се държат като снежни кралици – не можете да се приближите. Това е така, защото те считат целомъдрието и сдържаността за добродетели и се страхуват от желанията си. Разочаровани от една връзка, те не смеят дълго да я прекъсват, съжалявайки за мъжа и неговите чувства. Момичето Рак може да имитира „студенина“, но мъжът Рак не задържа импулсите си Мъжете раци се държат по различен начин – прелъстяват жените, без да мислят за последствията. Те имат много любовни победи, ако изобщо изоставените и обидени жени могат да бъдат наречени „победа“ … Мъжете Рак просто поставят отметка в квадратчето и отиват да завладеят следващата жертва.

Разлика 3 – Мечтателност

„Подопечните“ на Луната често се откъсват от реалността и витаят в един прекрасен далечен свят. Жените от водната стихия не забелязват нищо, което се случва около тях – много е лесно да ги заблудите и объркате. Мъжете от този знак също са мечтателни същества. Но се опитайте да обезпокоите мъжете Раци в момента, когато са в облаците. Те веднага ще се върнат на грешната земя и вие ще разберете къде те прекарват зимата.

Разлика 4 – Хипнотичност

И мъжете, и жените, родени под съзвездието Рак, имат способността да внушават. Разликата е, че Раците използват този талант по различни начини. Жените умишлено посяват удобна мисъл в главата на някой друг. И мъжете ще действат целенасочено – ако имат нужда от нещо от вас, тогава ще използват минимум сделка с дявола.

370

Tagged , , ,
на горе