астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 9 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Погледнете напред: пред вас се разкрива цяла долина от цветя. Преди да си кажете, че цветята са сезонни, напомнете си, че е важно те да цъфтят и да пленяват с аромата си. Разцъфтете там, където искате да бъдете!

Астрологичен съвет за 9 юли 2023 Не изхвърляйте тези неща – използвайте ги

Не изхвърляйте портокаловите кори, а си направете тор за стайните растения

 

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес, повече от всякога, вие сте наясно, че сте тук с много мисии, които пасват перфектно на вашите лични, професионални цели, взаимоотношения и други области на живота. Вселената препоръчва на Овните в този ден да се съсредоточат върху мислите си и да се вслушат в себе си.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: време е да започнете да се обичате. Доверете се на пътя, по който вървите. Опитайте се да не се подвеждате по всички лъскави неща, които виждате около себе си. Ако търсите някой, който е подобен на вас, тогава това може просто да е знак да затворите очи и да се настроите за малко пътешествие.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Близнаци, може би е време да си вземете почивка. Оставете всичко настрана и се насладете на чистия въздух. Яжте леки ястия, опитайте се да ядете възможно най-много естествени съставки днес. Нека този ден тече естествено. Поемете на там, накъдето ви води сърцето.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: чувството на огромна благодарност и единност може да бъде скрито течение, така че яхнете малките вълни и се насладете максимално на този спокоен ден. Днес можете да се възползвате от повишената енергия, най-съкровените ви желания са в обсег. Затворете очи и си пожелайте нещо.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: затворете очи и слушайте сърцето си, дори и това да ви разплаче. Може би нещата не са толкова лоши, колкото изглеждат, и наистина имате подкрепа в живота си, ако погледнете по-отблизо. Бъдете в контакт с природата и заземете енергията си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не пропускайте простите ежедневни удоволствия: обърнете внимание на малките радости и добрите новини днес. Днес може да е денят, в който може да се наложи да проверите обективно съществуващата реалност, за да прецените дали това, което е в главата ви, наистина съответства на това, което чувствате.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: вземете релаксираща вана, отидете на плаж или поне запалете няколко ароматизирани свещи и просто се отпуснете за малко. Прекарайте известно време сами днес, това ще ви даде представа за вашето настояще.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: освободете се от всичко, за което може да се държите с всичките си сили – предубедени идеи, ограничаващи вярвания, стари начини на мислене или дори рутина, която не е добра за вас. Да, промяната е плашеща и объркваща, но това е единственият начин да създадеш нещо ново. Вие преминавате през дълбока трансформация.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес Вселената ви изпраща определени сигнали: съсредоточете се върху малко заземяване на енергията си. Това ще ви помогне да намерите котва при морска буря. Звездите ви водят. Спрете да стоите на едно място и изследвайте всичко, което ви предстои. Ще намерите искра, която ще ви запали.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: навлизате в по-светло време и се отправяте към по-задълбочено пътуване, което е подсилено от желание да предприемете действия, за да промените нещата. Добавете забавление към ежедневните си дейности. Отделете време, за да кажете „да“ на това, което изглежда правилно.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: не се страхувайте да кажете „не“, ако сте принудени да направите нещо. Вие сте тук за невероятни неща и е добре да сте придирчиви към това с какво и с кого общувате. Вие полагате основите за дългосрочен план – направете всичко възможно, за да си създадете щастливо бъдеще.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: сега не е моментът да приемате здравето си за даденост. Грижата за себе си и тялото трябва да се превърне във ваша основна задача. Достатъчно е да се откажете от нездравословната храна, да пиете повече вода, да се разхождате по-често и да спите седем до осем часа.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 9 юли 2023

на горе