Вълшебна сряда: Истинско ЩАСТИЕ на 18.10.2023 за четири зодии

Щастие на 18.10.2023
Астрология

Вълшебна сряда: Истинско ЩАСТИЕ на 18.10.2023 за четири зодии

Щастие на 18.10.2023 ще имат четири зодиакални знака. В близко бъдеще трябва да се съсредоточите върху въпроси, свързани с романтика и любов. Трябва да се освободите от миналото и да започнете нов етап от живота.

На 17 октомври астероидът Юнона се премества в Дева, присъединявайки се към Венера и насърчавайки по-дълбока ангажираност и изцеление от проблеми, пред които сте изправени, според астролозите . Докато Венера управлява сърдечните въпроси, Дева управлява брака и споразуменията, включващи дългосрочни ангажименти.

Вълшебна сряда: Истинско ЩАСТИЕ на 18.10.2023 за четири зодии

Величествена сряда: ГОЛЯМ КЪСМЕТ на 18.10.2023 за четири зодии

ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ през 2024: какво очаква всяка зодия през следващата година

infomax-logo-50-15-HW Идеи за Master спалня с баня – луксозен вид във вашия дом

Ето кои зодии ще изпитат истинско щастие на 18.10.2023:

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Трябва да погледнете на отношенията от друга гледна точка. Свикнали сте да носите розови очила – и е важно да ги сваляте поне понякога. Миналата година работихте много върху връзките и сега е време да се отървете от илюзиите, за да получите истинско щастие на 18.10.2023. Когато започнете да виждате и разпознавате дългосрочния потенциал на една връзка, можете да създадете хармонията, която винаги сте искали.

Позволете си да се отпуснете и приемете ситуацията такава, каквато е. Настъпи периодът на просветление на мъдростта, предаността и щастие на 18.10.2023.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

След интензивна ретроградна Венера в Лъв, вие навлизате в нова фаза в живота, която ще повлияе на вашите взаимоотношения и семеен живот. Може наскоро да сте преживели много промени, но личният ви живот най-накрая ще започне да се подобрява и ще изпитате истинско щастие на 18.10.2023. Ще се чувствате благодарни за всичко, през което сте преминали наскоро. Ще си поставите голяма цел и уверено ще вървите към нейното изпълнение.

Венера в Лъв повдигна теми за истината, изцелението и автентичността във вашите взаимоотношения. Въпреки това, когато Венера се премести в Дева преди няколко седмици, започнахте да чувствате, че най-накрая можете да дишате отново и че изведнъж всичко, което изглеждаше безнадеждно, сега разцъфтя с нови цветове. Преживели сте най-трудния момент, който ви е накарал да видите партньора си и дори себе си по възможно най-лошия начин, но ще изпитате истинското щастие на 18.10.2023 и за напред.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Ако сте имали дълъг период на спокойствие в личния си живот, най-накрая ще можете да започнете ярка нова глава и голямо щастие но 18.10.2023. Ще трябва обаче да поемете повече отговорности, тъй като на хоризонта се задава нов цикъл на затъмнение в Овен и Везни. Не е нужно обаче да чакате дотогава, за да се възползвате максимално от удобния момент. Можете да си позволите да станете по-уязвими и дори да прегърнете това, което наистина харесвате и ви носи щастие на 18.10.2023. Когато започнете новият, вие сте готови наистина да инвестирате във връзката си.

Когато Юнона се присъедини към Венера в Дева, това ще подчертае продължаването на вашето лечебно пътуване и ще внесе домашен уют и щастие на 18.10.2023 във връзката ви, който не е съществувала преди.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Като въздушен знак, по време на стрес сте склонни да прекъсвате връзки или поне да чувствате, че имате нужда от повече свобода. И все пак във времена на любовно предизвикателство най-важното нещо, което можете да направите, е да се вкопчите в партньора си, вместо да се отдръпнете от прегръдката. Но за да се доверите, трябва също да се чувствате достатъчно сигурни.

През този период ще се научите да се доверявате. Това ще доведе до по-голяма дълбочина на емоционална интимност, тъй като всеки от вас съзнателно избира да трансформира връзката, за да изпитате истинското щастие на 18.10.2023

Tagged
на горе