астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 31 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 31 октомври 2023 г. за всички зодии: Мирът в душата зависи от мислите в главата. Вашата житейска ситуация не е проблемът, проблемът е какво мислите за вашата житейска ситуация. Започнете денят си с мъдрост, мотивация и чисти мисли.

Магията на конете

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Игнорирай негативните стимули, отнеси у дома си повече мир

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Спрете да търсите и да се опитвате да влезете през затворени врати, когато светът е пълен с отворени. Вие сте това, в което вярвате. Ако някой умишлено ви е причинил болка, то не бързайте да отмъщавате. Направете така, че да стане на крака и да ви аплодира.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: По-добре е да се доверите на себе си и на интуицията си, но внимавайте с другите хора и тяхното мнение. Доверието не се купува, но може да се загуби много лесно. Опитайте се да получите това, което обичате.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Всичките ви действия днес и дори малките събития определят бъдещия ви живот. Най-добрият начин да получите нещо е да спрете да говорите и да чакате, а да започнете да действате. Научете се да приемате спокойно, че не винаги всичко върви.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Незабавно се освободете от заблудата, че можете да постигнете нещо без усилие и работа. Това е, все едно, да чакате реколта без да сте засели семена. Никога не преследвайте онези, които са щастливи без вас. Но дълбоко ценете тези, които не могат да живеят без вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Запомнете, че вие сте съвършено творение на природата. И нямате аналог. Не упорствайте в желанието си да приличате на някой друг. Никой човек или предмет, никое място, нямат власт над вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ценете тялото си, гледайте на него като на храм, приютил душата ви. Търсете, за да знаете, че имате всичко, което ви е нужно, за да опознаете и да преживеете вашата духовна сила.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Да решавате със сърце, където е необходима ясна преценка, е рисковано. Спазвайте строга граница между лично и професионално, защитавайте интересите си. Ключът към успеха днес е да освободите потиснатите си емоции.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Насочете се към благородни идеи, като любов, надежда и истина – така ще развиете добро психическо и физическо здраве. Няма значение колко хора ви дават насоки. Винаги правете, това което сърцето ви „нашепва“, чрез емоциите, които изпитвате.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако някой от вас чуе клюки или злонамерени слухове по свой адрес. Отнесете с всичко това с подходящо чувство за хумор.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Хората около вас може да се опитат да направят всичко възможно да бъдат като вас, но ще се провалят. Един фалшив марков артикул никога няма да бъде толкова добър, колкото оригинала.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: На кого и на какво посвещавате цялото си внимание, Водолеи? Помислете, дали тези дейности или хора си заслужават. Може би е време да се дистанцирате или да се научите да отказвате. В речника съществува и думичката „не“.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Когато се опитвате да вдигнете летвата, често ще си поставяте високи цели. Вечен спътник на подобни амбициозни прояви са завишените очаквания. Помислете добре за това. Планирайте обективно, пресметнете силата си.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 31 октомври 2023 г.

на горе