Астрологичен съвет за 5 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Астрологичен съвет за 3 март 2023: Грижата за себе си е също толкова важна, колкото и всичко друго.   

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Да опазим Пчелите! Най-важният биологичен вид на планета!

Дневен хороскоп за 3 март 2023

Любовен хороскоп за 3 март 2023

Паметникът на Шипка – паметникът на Свободата

Рецепти за разядка със спанак

Бананов хляб: за ползите от банановия хляб и как да го приготвите

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Астрологичен съвет за 3 март 2023 зодия ОВЕН

съвет за 3 март 2023

Овни, отворете си сърцата. Поканете мекотата и нежността в живота си. Промяната във вашето енергийно поле ще привлече нови хора и обстоятелства в живота ви, които ще ви помогнат взаимно да израствате. Изпълнете живота си с любов.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

съвет за 3 март 2023

Не е нужно да отговаряте на очакванията на хората около вас. Звездите ви съветват да отделите време за себе си, Телци. Посветете се на арт терапия, наградете се с домашен крем или уханна торта. Разходете на спокойствие в парка.

Астрологичен съвет за 3 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Направете почивката приоритет. Кажете „не“ на неща, които не отговарят на вашите ценности. Звездите ви напомнят да направите избор за себе си, дори ако това е разочароващо за някои хора. И още нещо: креативността ви вероятно ще прелива през останалата част от седмицата.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 3 март 2023

За вас е дошъл период на съзидание и съзерцание. Когато става дума за душевни въпроси, бъдете по-изразителни, дори понякога това да ви кара да се чувствате уязвими. Честността е красота. Красотата, която създава пространство за по-дълбока интимност със себе си и хората около вас.

Астрологичен съвет за 3 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Нарастващата Луна ви насърчава да се потопите по-дълбоко в съзнанието си и да обърнете внимание на символите, които се появяват в пейзажа на сънищата. Време е да се вслушате във вътрешния си глас, да се доверите на интуицията си.

Астрологичен съвет за 3 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Всичко, което желаете, ще ви бъде предоставено точно когато имате нужда. Довери се там, където ви отведе живота. Звездите препоръчват да се освободите и от миналото, което ви пречи да започнете живота, който си представяте.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Везни, звездите ви съветват да общувате повече с любимите хора. Уведомете ги за вашите желания и нужди. Няма нищо лошо да ги помолите за подкрепа, която ще ви бъде много полезна.

Астрологичен съвет за 3 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Отделете малко време, за да изучите хората, с които се заобикаляте. Не всеки взема вашите интереси присърце и това е нещо, за което знаете, но не желаете да признаете. Ако смятате, че някои хора се нуждаят от вашето внимание, значи сте прави.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Някои от вас може да имат чувства към тези, с които работят в тясно сътрудничество. В това няма нищо срамно. Захвърлете задръжките и общувайте с тях по начина, по който сърцето ви казва. Също така звездите съветват Стрелците да проявяват решителност в работните въпроси.

Астрологичен съвет за 3 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Спрете да се съмнявате и подходете към ситуацията с мъдрост, Козирози. Ако трябва да направите спешен избор, тогава се ръководете от логиката. Дайте предпочитание на това, което ще ви донесе най-много ползи, дори ако пътят е по-труден.

Астрологичен съвет за 3 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Време е да преразгледате границите си и да постигнете баланс между това колко давате на себе си и колко давате на другите хора. Ако се питате как това помага на собствените ви растежи не е егоистично.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 3 март 2023

Безкористното служене е важна тема. Но това не означава, че вашите лични финанси трябва да пострадат по някакъв начин. Постигането на баланс между това колко давате на себе си и на другите е ключът към вашето благополучие.

Астрологичен съвет за 3 март 2023 Декорации в кафяво за Вашата спалня – идеите, от които се нуждаете

Tagged , ,
на горе