астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 29 август 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес е подходящо време да слушате сърцето си, да поставите всичките си мисли на рафтовете, да направите определени изводи за себе си в определени ситуации. Не се поддавайте на провокации.

Лиз Бурбо: Не прехвърляйте отговорността за вашето щастие и нещастие на друг

infomax-logo-50-15-HW Теодор Михайлов извади скандално видео от София с дете на 10 години

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако нещо няма смисъл, то е защото не трябва да бъде. Време е за голямо прочистване. Вселената премахва от вашето съществуване всичко, което ви пречи да израствате. Вместо да се съпротивлявате на процеса на трансформация, отдайте му се.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Любовта идва във всякакви форми, размери и цветове. Днес можете да покриете целия спектър на това чувство. Когато сърцето ви се разгърне, вие ставате фар за хората около себе си! На професионалния и творчески фронт, е време за нови приключения.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Време е да се докажете като най-ярката и смела версия на себе си. Нещо ви подсказва, че скоро ще станете най-популярният човек в нещо и има защо. Хората на свободна практика могат да сключат добра сделка, а някои ще имат шанс да подобрят финансовото си положение.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Заслужавате да бъдете с някой, който ви кара да се чувствате уважавани. Заслужавате да си с някой, който ви кара да се чувствате най-вълшебно. Вселената е на ваша страна и ви помага да намерите този човек, с който ще намерите истинско щастие.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: И вие сте създатели на собствената ви реалност. Затова отделете малко време и помислете на какво искате да вдъхнете живот през следващите седмици и месеци. Ще имате сили да предприемете смела стъпка. След време вашите усилия ще бъдат многократно възнаградени.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Спрете да се самонаказвате! Всичко, което се случва сега, е изпратено от „някой“. Не е нужно да се опитвате да го промените. Приемете условията, които имате. Понякога излизането от зоната ви на комфорт може да бъде много полезно!

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Чувствайте се свободни, да се наслаждавате на всякакви малки неща и да търсите приключения. Отправете се на малко пътешествие и опознайте ново място – дори и да е зад ъгъла от мястото, където работите. Звездите подсказват, че промяната в маршрута може да се окаже приятна изненада.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Обичайте себе си и се отдалечете от хора и ситуации, които нараняват сърцето ви. Вселената ви напомня, че трябва да правите генерално почистване, от време на време. Освободете се от всичко, което е ненужно. Това, което не ви е необходимо, ще си отиде, не тъгувайте.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Водете си дневник на благодарността. Започнете със себе си, например: „Гордея се с начина, по който живея…“. След това отидете при любимите си хора, добавете подробности: помнете какво точно са направили за вас. Това ще ви помогне да се почувствате щастлив човек.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Да решавате със сърце, където е необходима ясна преценка, е рисковано. Спазвайте строга граница между лично и професионално, защитавайте интересите си. Ключът към успеха днес е да освободите потиснатите си емоции, като същевременно стоите настрана от тъгата.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Желанието да се свържете с някого, с когото сте загубили връзка някъде по пътя на живота, също може да ви надделее. Добре е да разголите сърцето и душата си. Просто не очаквайте да реагират по същия начин, ако чувствате, че са били студени към вас.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Винаги и във всичко има по нещо красиво, нали? Звездите ви наблюдават много внимателно, че отдавна знаят колко се стараете. Хората около вас също го забелязват, дори и да не го признават.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 29 август 2023

на горе