любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 29 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 29 август? Днес дори и между най-любящите хора може да възникнат недоразумения: тенденцията на този ден е изясняване на желанията, потапяне в мислите и проблемите. Следователно в отношенията може да се усети известна промяна. В тази ситуация хороскопът съветва да прилагате същите правила като в мъглата: стойте близо един до друг и още по-добре не изпускайте любимия от силната си прегръдка.

7 неуловими черти на женския магнетизъм

infomax-logo-50-15-HW Рафтинг в България – къде?

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес е възможно за сърцето на Овена да започнат ожесточени битки, в които всеки може да пострада, включително самият Овен. Ако не сте готови да се превърнете в ябълка на раздора, опитайте се да бъдете възможно най-ясни днес относно позицията си във връзката. Разбира се, да сте в центъра на вниманието понякога е хубаво, но само до определен момент. Хороскопът съветва Овните да избягват този вид популярност сред противоположния пол.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Мислене и догадки, правене от мухата-слон – това е списъкът с нещата, които Телецът е вероятно да направи в този ден. Невинна шега на сродната душа може да изглежда като язвителна сатира, дребна забележка – критика и проста галантност към някой друг – предателство. За да не пострада (не в буквален смисъл) някой, любовният хороскоп съветва Телците да се държат по-спокойно и да пресмятат всичко поне на 2 (най-добре на 10 наведнъж).

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Любовният хороскоп за днес показва наличието на рамка, която възпира Близнаците в техните желания. Нещо им пречи да постигнат пълна интимност с любимия човек и това може да повлияе на настроението на Близнаците. Тъй като днес е малко вероятно да успеете да извадите сърдечните дела от главата си, опитайте се да премахнете препятствието, което стои между вас и вашата сродна душа, или поне измислете ясен план за премахването му. Едва след това можете да дишате спокойно и да се погрижите за другите.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Влюбеният Рак днес трудно ще сдържа чувствата си и може да направи глупости. Хороскопът предупреждава за „решителни стъпки“, граничещи с нетипично поведение, както и за прекомерна откровеност. Ако изживявате особено различна романтика, ще бъде напълно излишно да разказвате, на когото и да било за това. Звездите ви съветват да не разказвате с подробности за това. За да запазите личното си щастие, днес трябва да проявите дипломатичност и сдържаност!

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес сърцето на Лъва е в спор с мозъка му: Искам романтика и любов, но трябва да върша работа и дела… Мислите по любимия човек затрудняват концентрацията. Хороскопът уверява: докато Лъвът не разреши любовните проблеми, които го измъчват, той няма да може да обърне достойно внимание на други области от живота си. Така че помирете се, ако сте се скарали, поканете някой, който наистина харесвате, на кафе и се върнете към работата! В противен случай днес ще бъде напълно непродуктивен ден.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес ще бъде трудно за Девата да се настрои на една и съща вълна с любимия човек: представител на тази зодия вече е готов да прави само това, което иска, и изобщо не иска да се приспособява към никого! Така че, ако другата половина от Девата не е модел за подражание, конфликтът е повече от вероятен. Хороскопът приканва Девата да вземе предвид моментното си състояние и да контролира думите си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес е време Везните да се влюбят в себе си: в този ден те са наистина впечатляващи хора и въпросът не е толкова във външния им образ, а в специалната енергия, която превръща представител на тази зодия в предизвикателство. Хороскопът ви приканва да не сте срамежливи и да се разкриете пред света в пълна красота и блясък. Не се страхувайте да бъдете център на вниманието, не крийте очите си, когато някой хване погледа ви! А за Везните във връзка днес ще бъде чудесен момент за статут на най-очарователни и привлекателни в очите на любимия човек!

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Ако Скорпионът се бори с някого за вниманието на харесван човек, днес е моментът да дадете решителна битка на съперника! Разбира се, не в ръкопашен бой … Този ден е много подходящ за атака на сърцето на вашия избраник. Във войната всички средства са добри и затова правете това, което сметнете за добре: съблазнявайте с добър външен вид, предлагайте невероятното, пленявайте и очаровайте. Хороскопът е обнадеждаващ: грабнете вниманието на човека, който харесвате днес, и той ще се почувства привлечен от вас!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: В този ден има голяма вероятност някой друг да се опита да влезе в отношенията ви. И ако Стрелецът има достатъчно издръжливост да не се поддава на провокации, тогава неговият любим човек може да се окаже на милостта на чуждо мнение. Ако чуете, че любимият ви говори с други думи, опитайте се да не се дразните, по-добре прекъснете разговора – с целувка, разбира се! Хороскопът твърди, че днес за Стрелците това е единственият сигурен начин за разрешаване на евентуален конфликт.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Въображението на Козирога днес може да го отведе много далеч: в мечтите си той ще бъде смел и решителен. Любовният хороскоп предлага да не сдържате поривите на душата и да фантазирате, колкото искате. Неслучайно звездите изпращат Козирога в днешния полет на фантазията: след като се върне в реалността, той ще може да разбере какво и с кого наистина иска и да вземе решение за по-нататъшни планове в личния си живот.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес Водолеят е като в сън! Вътре в него бушуват страсти, той иска да действа, за да промени нещо в отношенията с любимия човек, но изглежда окован по ръцете и краката, не може да направи това, което смята за важно и необходимо. Любовният хороскоп сочи, че днес Водолеят е безсилен да повлияе на ситуацията. Колкото и да е трудно, трябва да изчакате този ден, всички опити да коригирате ситуацията ще доведат до друг резултат.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Каквито и да са плановете на Рибите за вечерта, хороскопът предлага да ги превърнете в романтични! Ако можете да намерите време да се срещнете с любимия човек, можете да почувствате красотата и лекотата на любовта! Така че, оставете всичко и се понесете да се срещнете с любимия си! Тези, които все още не са имали време да срещнат своята сродна душа, днес ще имат голям шанс да я намерят. За да направят това, те трябва да отидат в непозната компания или ново място за тях. Този ден готви изненади за Рибите!

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 29 август 2023

на горе