астрологичен съвет за 26 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Астрологичен съвет за 26 март 2023: Не винаги можете да търсите зони за безопасност и комфорт. Цялото забавление започва, когато напуснете познатата територия. 

26 МАРТ-Архангел Гавриил

Благоприятна седмица 27.03-2.04: УСПЕХ и КЪСМЕТ за 6 зодии

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

Кое е вашето ТОТЕМНО ЖИВОТНО (ваш небесен закрилник, духовен водач) според зодията?

Дневен хороскоп за 26 март 2023

Любовен хороскоп за 26 март 2023

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Астрологичен съвет за 26 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 26 март 2023

Чувствайте се свободни да флиртувате и да накарате другите да се влюбят във вас. Ако вече сте намерили половинка си, станете по-добри в тази връзка. Звездите напомнят, че понякога трябва да дадете възможност на партньора да изрази това, което таи дълбоко в себе си.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 26 март 2023

Оптимизмът е дар, даден на малцина. Да, понякога той може да ви отведе в страната на илюзиите, но не си струва да бъдете мрачни за цял живот заради това. Няма нищо лошо в това да дадете втори шанс на някого, стига да го правите според собствените си условия. Няма нищо лошо в това да поискате втори шанс.

Астрологичен съвет за 26 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Изглежда, че сте по средата на някаква драма. Разговорът за пари и вещи рядко е лесен, особено с близките ви. Но трябва да направите това, което трябва. Трябва да преодолеете границите си, да защитите интересите си и да поискате това, което си е ваше.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Точно днес можете да срещнете онзи специален човек, който ще преобърне представата ви за любовта. Затова сега повече от всякога е важно да бъдете отворени към всичко ново и да наблюдавате. Въпреки това, малко активност също не вреди.

Астрологичен съвет за 26 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 26 март 2023

В повечето случаи страхът ни завладява точно в момента, когато сме най-близо до излизане от зоната на комфорт. Звездите ви съветват да не се съгласявате с това чувство. Сега е добър момент да се впуснете в неизвестното и да откриете аспекти от себе си, които никога преди не сте могли да забележите.

Астрологичен съвет за 26 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Запитайте се – защо влагате цялата си енергия в настоящата си връзка? Върнете се в миналото си и вижте дали сте правили същата грешка преди. Мислете внимателно, анализирайте, сравнявайте. И ако не ви е останало съмнение, тогава знайте, че сте на прав път.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Везните навлизат в прекрасна фаза от живота си – скоро ще намерите баланс между работата и свободното време. За да успеете, просто трябва да си поставите цел и да направите първата крачка. Тогава самата Вселена ще намери начин да ви възнагради.

Астрологичен съвет за 26 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Всички хора са принудени да играят различни роли. Ние се държим различно с родители, колеги, приятели, любими и т.н. И ние дължим на всеки от тях по нещо. Но в коя от всички тези роли се чувствате себе си, Скорпиони? Нещо, за което да мислите на сутрешното си кафе.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Всяка голяма успешна история е предшествана от много провали. И вашият не е изключение от правилото. Днес се обърнете назад с гордост към пораженията, които са ви помогнали да усъвършенствате уменията си и да станете човека, който сте днес.

Астрологичен съвет за 26 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Потискате ли това, което подсъзнанието ви показва, или смело се гмуркате в бурните води? Вече не можете да изберете пътя на отричането. Ще получите подкрепата, от която се нуждаете, когато започнете процеса на интроспекция. Превръщането на болката в сила е важна тема за вас в момента.

Астрологичен съвет за 26 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Периодът на нарастващата луна ви дава възможност да поработите върху емоциите си. Отървете се от това, което вече не ви движи към истинската ви цел. Запитайте се: какво трябва да оставите, за да промените нещо в живота си?

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 26 март 2023

Не всичко е предопределено да трае вечно – така се развива животът в земното царство. Вместо да се занимавате с идеята как трябва или не трябва да бъдат нещата, просто ги оставете. Освен това, трябва да умеете да приемате новите обстоятелства и да се откажете от контрола.

infomax-logo-50-15-HW Посрещаме пролетен уикенд! „Щъркелов“ сняг в последната седмица на март

infomax-logo-50-15-HW Днес е Благовещение! Идва благата вест за Спасителя, сина Божий Иисус Христос

Tagged , ,
на горе