астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 22.10.2023 /неделя/

Съвет към всяка зодия за 22.10.2023: Винаги има светлина! Само трябва да сме достатъчно смели да я видим. Само ако сме достатъчно смели да я даряваме и само тогава ще я направим и видим в другите.

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Бъдете винаги позитивни и щастливи. Работете здраво и не се отказвайте. Бъдете отворени към критика и продължавайте да се учите. Обградете се с щастливи, топли и искрени хора.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Да бъдеш оптимист означава да приемеш, че нещата ще се получат. Да имаш надежда означава да осъзнаеш, че нещата могат да се получат, ако работиш върху тях. Надеждата изисква отговорност и свобода на избор; оптимизмът ни освобождава и от двете.

Близнаци 21 май – 21 юни

Има една мисъл, която смятам, че може да бъде полезна както за възрастни, така и за деца: Тъгата не е вечна. Не предлагам да си припомняме това, за да намалим мъката си. Напротив. Знанието, че времето наистина носи облекчение от тъгата и че рано или късно ще има дни, когато отново ще бъдем щастливи, може да ни позволи да скърбим по-пълно и дълбоко, когато имаме нужда.

Рак 22 юни – 22 юли

Щастието е всеки и всичко, което е обичано от теб. Помислете за цялата красота, която все още е останала около вас, и бъдете истински щастливи.

Лъв 23 юли – 22 август

На младини си мислим, че нещата, които имат значение, са нещата, които можеш да видиш, като колата си, къщата си, богатството си, собствеността си, офиса си. Но с напредване на възрастта ще се убедиш, че нещата, които имат най-голямо значение, са нещата, които не можете да видите – любовта, която споделяте с другите, вашата вътрешна цел, вашият комфорт с това, което сте.

Дева 23 август – 22 септем.

Не можем просто да се надяваме на по-светъл ден, трябва да работим за по-светъл ден. Любовта твърде често изчезва в свят на болка и страх. И ние трябва да работим, за да можем да я споделим с нашето семейство, нашите приятели и нашите съседи.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Знайете, че винаги можете да помогнете всеки ден да бъде специален, само като бъдете себе си. Вие растете по свой собствен начин; всеки го прави. Това е една от причините всеки един от нас да е различен и специален и хората да ни харесват и обичат точно такива, каквито сме!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Радостен бунт е да живееш по различен начин, не защото си ядосан от нещата,които се случват, а защото се изпълваш от радост и любов при мисълта как биха могли да бъдат нещата.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Понякога се случва да се сблъскваме с потенциален провал и трябва да помним, че все пак трябва да опитаме да намерим начин да постигнем целта си. Можем да преодолеем много глобални проблеми и да изградим по-добър свят, ако всички работим заедно като общност.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Да обичаш себе си такъв, какъвто си, е истинско чудо, а да търсиш себе си означава да си намерил себе си, засега. И сега е всичко, което имаме, и любовта е това, което сме.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Да живеем живота си дълбоко и с щастие, да имаме време да се грижим за нашите близки с любов – това точно е най-голям успех или голяма сила! Няма нищо по-важно от отношението към хората, които обичаме!

Риби 19 февр. – 20 март

Направете своето малко добро днес и утре и вдругиден. ..там , където сте; това са онези малки частици добро, събрани заедно, които ще завладееят света.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 22.10.2023 /неделя/

на горе