астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 21 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии. Поемете контрол над вътрешния си свят, спрете да се тревожите. Изживейте този ден в момента тук и сега, вярвайки, че всичко е наред, а утрешният ще бъде още по-добър. Направете подарък на душата си – заредете се с любов, доброта, радост, възхищение…

Подобрена защита в здравните заведения

Астрологичен съвет за 21 юни 2023 Идеи за мини градина във всяко пространство (СНИМКИ)

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: енергията на този ден е толкова мощна. Благодарение на тази сила човек може да преодолее много препятствия в живота си и да постигне много. С нарастването на тази мощ настъпи времето за действие. Време е да дадете живот на всичко, за което сте мечтали толкова дълго.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: ако чувствате вътрешно емоционално напрежение, опитайте се да излезете сред природата. Престоят сред природата успокоява, освобождава от всички ненужни мисли главата ви, помага ви да се съсредоточите върху вътрешния си свят и да намерите радостта.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: по време на вътрешните ви промени не трябва да ви карат, да се чувствате като на война. Вместо да играете старата игра на дърпане на въже, започнете да променяте вътрешния пейзаж. Разберете, че това, което търсите и то търси вас.  

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: вие използвате само малък процент от потенциала си. Предстои ви много работа, за да анализирате възможностите си. Звездите ви призовават незабавно да се заемете със себепознание и да овладеете дарбите, които са ви дадени още при раждането ви.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: не потискайте емоциите в себе си. Ако нещо ви притеснява, говорете директно, ако се съмнявате в даден човек, обсъдете с него проблема, който ви тревожи. Ако продължавате мълчаливо да се възмущавате от света, нищо добро няма да излезе от това.  

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: вашите мечти се променят, докато растете и се развивате. Това, което преди ви е изглеждало желано и непостижимо, сега изглежда безполезно и незначително. Това е добре. Вие се развивате и с това плановете ви придобиват ново измерение.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: това, че животът на земята е синоним на изпитания и премеждия, не е нищо ново за вас. Но ако събудите духовното си зрение и погледнете отвъд хаоса, ще откриете, че в дъното на всичко има ред. Това е вашият шанс да прозрете истината, да разберете по-висшата цел.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: пречките не бива да ви карат да се примиряваме с обстоятелствата и да спрете, да преследвате мечтите си. Така че, променете малко подхода си. Не забравяйте, че целта е да влезете в пространство, което насърчава притока на идеи!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: не се опитвайте да контролирате другите как да реагират към вас. Това, което наистина можете да контролирате, е вашият отговор на техните действия. Имайте предвид тази мисъл и действайте според нея. Не се ръководете от мислите, чувствата и очакванията на другите хора – правете това, което сметнете за добре.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: страхотен ден за всякакви начинания – можете спокойно да си намерите работа, да се преместите в нова къща, да поемете на път. Следете мислите си и какво говорите – тези думи и мисли ще станат основа. Нека бъде солидна и оптимистична.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: отделете време за духовно развитие и личностно израстване. Работете върху концентрацията си. За да направите това, можете да посветите един ден на медитация или да отидете сред природата. Научете това, което отдавна сте искали, но все не намирате време. Погледнете внимателно света около вас, може да получите важни знаци.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: осъзнаването на вашата цел ще ви помогне да излезете от състоянието на заблуда. Не позволявайте на депресивните мисли да завладеят емоциите ви. Бъдете нащрек, ако има желание да бъдете невидими. Това също са сигнали, че сте загубили вяра в себе си и сте загубили връзка с онази божествена искра, която е във всеки човек.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 21 юни 2023

на горе