астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 21 юли 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Всеки път, когато в ума ви се появи ограничаващо убеждение или думите „не мога“, направете пауза и се преместете в пространството на осъзнаването.

Астрологичен съвет за 21 юли 2023 Зодии и интериорен дизайн

Как да направите перфектния списък с гости за сватбата ви

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Ако не търсите обикновена любов. Този, когото наистина търсите, без да губите надежда, е вашият човек. Вашият “съучастник” в този мистичен космически спектакъл. Някой, който ви гледа така, сякаш изобилствате от неземни чудеса. Самите вие сте чудо. Вселената в тези моменти ви нашепва: „Вашите желания са мои заповеди!”.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Срещали сте всякакви хора в живота си и някои от тях са оставили горчив вкус в устата ви. Трябва ли това да ви попречи да разширите социалния си кръг или да се отворите за нови хора и нови взаимодействия? Със сигурност не. Послушайте себе си и разберете, че сте готови да привлечете най-добрите хора в живота си, които ще станат членове на вашето духовно семейство!

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Отпуснете се и опитайте нещо ново. Кажете точните думи на тези, които ги чакат. Позволете си да търсите радост и удоволствие в живота, без да се привързвате към резултатите от вашите усилия. Колкото и банално да звучи, просто трябва да слушате сърцето си. Защото вече имате всички отговори, от които се нуждаете в момента.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако в момента не избирате между правилното и лесното, изберете първото. Помнете, че сте изпратени на този свят с причина, че защитата на вашите ближни от несправедливост е част от вашата свещена цел. Това означава ли, че няма да срещнете съпротива?

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Приложете изкуството на ситото. Научете се да преценявате хора и ситуации. Намерете начин да подкрепите любимите си хора, без да ги спирате да израстват. Разбирането, че съдбата е подготвила урок за всички, ще ви освободи повече, отколкото можете да си представите.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Осъзнаването на вашата цел ще ви помогне да излезете от състоянието на заблуда. Не позволявайте на депресивните мисли да завладеят емоциите ви. Бъдете нащрек, ако има желание да бъдете невидими. Това също са сигнали, че сте загубили вяра в себе си и сте загубили връзка с онази божествена искра, която е във всеки човек.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Научете се да поемате пълната отговорност за решенията си върху себе си и да не я прехвърляте на някой друг. Това е вашият живот и ще бъде по-добре, ако контролирате колесницата на собствената си съдба. Нека целите, които си поставяте да са малко по-високи, по-духовни и по-красиви от представата ви.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Никога не се отказвайте. Вашето отлично чувство за хумор и оптимизъм отново ще ви измъкнат от бездната. Способността да виждате светлината, когато около вас има тъмнина, ви помага да останете на повърхността и да се издигнете до мечтата си. Така че спрете да се обезсърчавате и си спомнете кои сте всъщност.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Действайте стъпка по стъпка и вярвайте, че голямата картина на живота ще стане по-ясна, докато напредвате. Хубаво е, че не сте сами на този свят. Някой специален играе танца на съдбата до вас и дори трудностите стават по-приятни. Днес Вселената ви напомня, че най-доброто предстои!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Време е да направите дълга ретроспекция на живота си. Оценете моментите, хората и ситуациите, които изтощават вашите резерви, срещу взаимоотношения, които не се основават на основата на реципрочност и доверие. Да кажете „не“ или да изберете сами може да се почувствате неловко.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Спрете да таите всичко в себе си. Ако нещо ви притеснява, говорете директно, ако се съмнявате в даден човек, обсъдете с него проблема, който ви тревожи. Ако продължавате мълчаливо да се възмущавате от света, нищо добро няма да излезе от това.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Помислете за работата на живота си. Помислете за връзката ви със света и хората около вас. Какъв е животът ви? Как вземате решения? Правят ли ви щастливи? Себе ли сте? Това дава ли ви причина всяка сутрин да скачате от леглото с песен на уста? Ако сте отговорили с “да” на всички въпроси, продължавайте в същия дух.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 21 юли 2023

на горе