Астрологичен съвет за 21 май 2023

Астрологичен съвет за 21 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес обещайте на себе си, че ще бъдете толкова силни, че нищо да не успее да наруши душевния ви мир. Да погледнете на всичко от добрата му страна и да превърнете оптимизма си в действие. Радвайте се на успехите на другите, както на вашите.

Астрологичен съвет за 21 май 2023 Любимите разпродажби – какво да пазарувате за интериорен дизайн

21 май – Константин и Елена

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Изберете и бъдете нечие вдъхновение. Бъдете животворната глътка въздух за някой, който изживява труден момент, като не позволите тъгата да окове сърцето му. Бъдете за някой онази сила, която ще го издигне до светлината на радостта. Съхранете вашите добри чувства, а радостта ви ще струи със сияйна светлина.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Важно е да запомните, че вашите мисли и чувства творят заедно чрез закона за привличането и не можете да ги разделите. Освен това, помнете, че именно чувствата ви обединяват цялостната честота, на която се намирате и ви насърчават какво точно творите в дадения момент. Направете така, че да се чувствате добре.

Близнаци 21 май – 21 юни

Никоя външна сила не може да повлияе на живота ви, ако вие не я захраните с неограничената сила на мислите ви. Ето защо, най-голямата сила е вътре във вас. Използвайте тази мощ и знайте, че няма по-силно нещо на този свят.

Рак 22 юни – 22 юли

Нашата най-голяма сила е любовта. Всеки от нас я носи в себе си. Колко любов дарявате на околните всеки ден? Любов е и да оцениш, да похвалиш, да благодариш, да изричаш добри слова към другите. Колкото повече давате, толкова повече ще получавате.

Лъв 23 юли – 22 август

Всичко във Вселената е добро. Но в трудни ситуации не го виждате. А дори и в най-трудните моменти се съдържа добро. Погледнете на всичко с различни очи. Така ще се освободите от илюзията за трудностите и ще позволите на хубавото да се прояви.

Дева 23 август – 22 септем.

Запомнете, че когато чувствате недоволство, гняв или друга негативна емоция, те се завръщат обратно към вас. Но, когато изпитвате любов, благодарност, доброта, това привлича към вас любов и доброта. Каквото чувствате към другите – всъщност, това привличате към себе си. Толкова е просто.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Платон е казал: Опознай себе си. И може би това са част от най-верните изречени думи. Трябва да познавате себе си, т.е. какво правите, какво говорите, какво чувствате и какво мислите. Така ще можете да съществувате според вселенските закони. Опознайте себе си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Ако се оплаквате от нещата от живота, така вие самите, съзнателно или не, се настройвате на честотата на негативното и няма как да привлечете в живота си, това за което копнеете. Преминете на честотата на добрите, чистите мисли. Скоро ще усетите колко по-добре се чувствате, а това ще ви направи щастливи.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Ако много искате нещо, но не го получавате, Вселената ви подсказва, че това, което желаете не е било достатъчно добро за вас и може би не съвпада с истинските ви намерения. Чака ви нещо по-добро, което си заслужава повече. Има защо да бъдете търпеливи, но постоянни!

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Негативните мисли не са вашата същност. Истинската ви същност се състои само от добро. Така че, ако през ума ви преминават лоши мисли си кажете, че те не са ваши и не са част от вас. Във вас е само добро, както за вас, така и за всички останали.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Най-бързият начин да получите нещо, е първо като дадете. Всички ние получаваме в зависимост от това колко и какво сме дали от себе си. Ето защо, давайте най-доброто, където и да сте. Усмихнете се. Благодарете! Дарявайте с любов! 

Риби 19 февр. – 20 март

Вашите мисли и чувства са причината, а онова, което се случва, е резултатът, следователно, ако преживеете вътрешно, това което искате да ви се случи, вие сте направили всичко необходимо. Запомнете, че вътре във вас е причината, а извън вас е резултатът.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 21 май 2023

на горе