астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 20 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 20 октомври 2023 г. за всички зодии: Дишайте точно в този момент. Вдъхнете своето дихание в думите, които изричате.

Топ 5 на най-красивите места в България

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Търсете радостта в живота, защото вашата радост е най-големият дар, който можете да дадете на някого. Основното нещо днес, е да слушате интуицията си. Можете спокойно да очаквате помощ от приятели.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Използвайте интуицията си, за да разберете какво се случва около вас. Слушайте вътрешният си глас, който ще ви подсказва какво да правите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако се чувствате на кръстопът и не знаете в коя посока да поемете, спрете, затаете дъх и попитайте сърцето. То няма да ви подведе!

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Дишайте, докато работите върху проекта си, докато отваряте дланта си или докато вдъхвате аромата на прелестните цветя.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Концентрирайте вниманието си към положителните цели, например към добро здраве, подходящи лични взаимоотношения, смислена работа…

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако се съсредоточите върху ежедневието си, ще можете бързо да се справите с всички ангажименти. Основното нещо е да не губите ентусиазъм.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Опитайте се да помогнете на хората около вас, колкото и с каквото можете. А в обозримо бъдеще доброто ще ви се върне стократно!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Сънищата ви могат да бъдат „отдушник“ за всичко неприятно, което наяве сте преживели. „Наблюдавайте“ ги внимателно!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Въздържайте се от общуване с хора, чието поведение ви дразни. Вместо това наблюдавайте и анализирайте какво се случва около вас.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Ако наистина искате нещо, опитайте се да не го преследвате на всяка цена – така ще ви е по-лесно да се отпуснете и да се оставите на течението.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако сте концентрирани и организирани, няма да имате проблеми. Но, ако сте склонни към ленивост – постарайте се бързо да игнорирате това чувство.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Общувайте повече – ще ви се отрази добре. Съсредоточете се върху най-важното и не си позволявайте да губите посоката в живота.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 20 октомври 2023 г.

на горе