астрологичен съвет за 23 април 2023

Астрологичен съвет за 20 април 2023

Съвет за 20 април 2023: Понякога правилните хора наоколо могат да ви отведат там, където никога не бихте отишли ​​сами. Обградете се с такива личности. И се възползвайте от този рядък шанс.

Астрологичен съвет за 20 април 2023

Дневен хороскоп

Любовен хороскоп

Астрологичен съвет за 20 април 2023 Избор на мебели за двора

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Когато сте напълно отпуснати, можете да постигнете много повече, отколкото когато сте под напрежение. „Прогнозата за времето“ за вас днес е да не бързате. Ако сте били твърде заети, значи заслужавате почивка. Така че, съсредоточете се само върху извършването само на това, което е абсолютно важно.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Ако мислите за това, от което искате да се освободите, не бързайте. Някои неща са вплетени в живота ви и може би това са нещата, които наистина имат значение за вас. Успехът, каквото и да означава за вас, е точно зад ъгъла.

Близнаци 21 май – 21 юни

Бързо си пожелайте нещо. Помислете за най-смелите мечти, които сте имали като дете. И това не е случайно. Чудото наистина е на една ръка разстояние. Всъщност, не е нужно да избирате между едното или другото, понякога просто трябва да направите малки корекции, за да можете да получите най-доброто от двете.

Рак 22 юни – 22 юли

Днес би било много разумно да стоите настрана и да избягвате импулсивни действия и реакции. Но, ако все пак от вас се изисква да отговаряте, тогава бъдете благоразумни, предпазливи и хладнокръвни – това ще донесе добри резултати.

Лъв 23 юли – 22 август

Цял живот търсим щастието. Погледнете по-отблизо: може би вече сте го намерили. Нещата, за които сте мечтали в далечното минало, сега ви заобикалят в малки неща – в уюта на вашия дом, в обятията на любим човек. За днес се опитайте да спрете да посягате към следващия етап и се насладете на това, което имате тук и сега.

Дева 23 август – 22 септем.

Когато яснотата е налице, вие сте готови да създадете нещо наистина забележително. Вашите навици, целенасоченост и дори, колкото и да е странно, страхове помогнаха да създадете идеалния ритъм за себе си. Знаете, че не няма как да се харесате на всички, именно поради това не бива да се криете от света?

Везни 23 септем. – 23 октом.

Съдбата ви зове! Вие сте точно там, където трябва да бъдете, поглъщайки всичко необходимо, за да бъдете професионалист. Не само стоите твърдо на мястото си (което е хубаво нещо), но и позволявате на всички добри неща да идват по пътя ви. Най-накрая поехте инициативата да се влюбите до уши в себе си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Вие сте истински ас в решаването на проблеми и сте огнена топка, когато става въпрос за надпревара към решаването на вашите проблеми. Нещо се отваря пред вас и усещате, че е време да действате. Ако сте уверени в решенията си, втурнете се напред с пълна скорост.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Ако погледнете проблема достатъчно дълго, той няма да изчезне. Хубаво е да получавате съвети от другите, но този път ще трябва да разчитате само на себе си. Желанията ви ще се сбъднат, ако предприемете отчаяна стъпка.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Има вероятност да оставите след себе си наследство – материално и/или емоционално. Това, което правите, създава ефект на вълни, така че вярвайте, че усилията ви не са напразни. Основата винаги е по-важна от фасадата, а вие сте тази основа. Вашите награди ще бъдат повече, отколкото можете да си представите в момента.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Очакват ви много събития и ще има моменти, в които емоциите ще ви завладеят. Очакват ви внезапни срещи, успехи, смях и приключения. Акцентът ще трябва да бъде върху необходимостта да балансирате ума и сърцето си. Ако спомените от миналото продължават да ви преследват, отделете време, за да видите как са ви променили към по-добро.

Риби 19 февр. – 20 март

Трудният етап вече е зад гърба ви, а ви очакват нови начала. Цялата ви добра карма се връща при вас. Време е да промените някои неща, да срещнете нови хора, да си дадете шанс да презаредите. Вашата фаза на оцеляване приключи, сега е вашето време да процъфтявате.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 20 април 2023

на горе