астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 16 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Утрото изглежда по-светло. Усмивките по лицата на приятели и съседи са по-топли от обикновено. Това не е само вашето въображение. Добрите вибрации, които изпратихте, върнаха бумеранг. Намерете начин да канализирате тази положителна енергия.

Дневен хороскоп за 16 септември 2023

infomax-logo-50-15-HW Европейската комисия прекрати мониторинговия механизъм над България

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Събитията в живота се случват точно когато са необходими. Овни, просто се отпуснете и действайте според настоящите обстоятелства. Ако сте много уморени, направете почивка. Оставете нещата настрана за по-късно, а сега издишайте напрежението и вдишайте любовта.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Може да видите, че даден проект или връзка се нуждае от тласък на енергия, но нежният и тактичен подход работи по-добре днес от внезапните действия. Много хора са твърде чувствителни, но по-мекото отношение ще направи чудеса. Ако трябва да обедините някого, действайте любезно.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Всички сме израснали, слушайки истории за това каква трябва и каква не трябва да бъде любовта. За съжаление тези истории често ни пречат да бъдем щастливи. Може ли това да е вярно и за вас, Близнаци?

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Не се изолирайте – пуснете нови цветове в живота си. В края на краищата, всеки знае, че често можете да намерите дъга зад облаците! Раци, не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт, очакват ви още по-приказни събития.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вие сте пълни с енергия и вашата креативност блести. Един съвет: Съсредоточете се върху всяко партньорство. Личният ви живот ще има нужда от прилив на творческа енергия. Независимо дали сте художник, писател или музикант, един съвместен проект ще бъде вълнуващ.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вземането на решения е едновременно вашата суперсила и тайната на вашето щастие. Не позволявайте на онези, които не разбират пътя ви, да ви обезсърчат да правите това, което обичате. Как може друг човек да изпита вашата радост от творчеството и съзиданието?

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: За да получите това, което искате, много експерти съветват да се държите така, сякаш то вече е ваше. Като се има предвид текущото подреждане на звездите, този подход със сигурност ще работи за вас, Везни.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Понякога сте толкова непреклонни в позицията си, че дори не си правите труда да слушате, когато някой се опитва да ви заговори. Околните имат какво да ви предложат. Най-лесният начин да имате добър ден е да контролирате мнителността си. Гледайте на света с приятелски очи.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Пригответе се да се забавлявате, защото днес е времето да поставите всичко на мястото си в нов проект или връзка. Има голям шанс да ви хареса как се развиват нещата по-нататък, защото днес сте уравновесени и изпълнени с очакване за близкото бъдеще. Всичко може да се случи.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес звездите ви молят да помислите върху важността на сътворението. Освен това трябва да насочите вниманието си към местни, а не към глобални цели. Помислете какво искате да постигнете през следващите седмици.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Време е да направите това, което умеете най-добре – погледнете голямата картина. Как искате да изглеждат следващите няколко години? Отделете време за планиране и намерете места, които ви вдъхновяват.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес можете лесно да се убедите във всичко. Сладките думи и високите принципи привличат вниманието, но можете ли да различите мъдростта от лъжата? Това е важен въпрос. Така че не се страхувайте да задавате трудни въпроси. Отговорите може да ви изненадат.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 16 септември 2023

на горе