Бритни Спиърс с нова връзка
Лайфстайл

Бритни Спиърс с нова връзка

Съобщава се , че известната поп икона има нова връзка и се среща с Пол Ричард Солиз, само година след развода си със Сам Асгари.

10 знаменитости, които избраха живот извън прожекторите

Наоми Кембъл стана майка за втори път на 53 години

Дженифър Лопес показа как да изглеждате перфектно в делова визия (СНИМКИ)

Бритни и Сам Асгари се женят през юни 2022 година, като бракът продължава 14 месеца.

Бритни Спиърс с нова връзка
Бритни Спиърс и Сам Асгари

Сам Асгари е американски модел, актьор и фитнес треньор с ирански произход. Той участва в телевизионни предавания като The Family Business, Black Monday. Включва се в музикални видеоклипове. Като фитнес инструктор предлага индивидулани програми за обучение и е собственик на Асгари Фитнес.

След прекратяване на настойничеството, което контролира 13 години личните отношения, живота и финансите на певицата, Бритни Спиърс споделя, че мечтае да се омъжи и създаде семейство.

Много скоро след раздялата със Сам, Бритни изглежда преживява нова романтична връзка.

Новият 37-годишен приятел на поп дивата Пол Ричард Солиз работи като иконом, но има криминално минало. През 2022 година е признат за виновен за незаконно притежаване на огнестрелно оръжие. В интервю той споделя, че не е лош човек и се опитва да промени живота си. Пол говори с възхищение за приятелката си, като я описва като изключителна. „Тя е добър човек“, казва той за Бритни Спиърс.

Докато съобщенията за новата връзка на Бритни се появяват в интернет, нейният бивш съпруг публикува в Instagram снимка с куче. Снимката на кучето в Instagram е придружена с надпис: „I run you!”.

infomax-logo-50-15-HWИлон Мъск и Марк Зукърбърг няма да се бият в клетка, докладваха пред Конгреса плановете си за изкуствения интелект

Бритни Спиърс с нова връзка

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе