астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 15 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Вие познавате вкуса на успеха и разбирате, че тези неща не се случват за една нощ. Вярвайте, че сте на прав път. Всъщност изглежда, че начертавате свой собствен маршрут до вашата дестинация.

Дневен хороскоп за 15 септември 2023

infomax-logo-50-15-HW Илон Мъск и Марк Зукърбърг няма да се бият в клетка, докладваха пред Конгреса плановете си за изкуствения интелект

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Знаете точно какво искате и какво не. Звездите ви напомнят, че „не“ е пълно изречение. Не се ограничавайте да го кажете и защитете енергийното си поле. Когато става дума за лични въпроси, бъдете честни.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Бъдете честни със себе си – знаете със сигурност, че отговорите, които търсите, са във вас. Просто трябва да спрете да се суетите и да оставите вашия вътрешен гуру да ви покаже правилния път.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес просто трябва да се забавлявате! Дойде периодът, в който трябва да се освободите от стереотипите, „правилните“ модели на поведение – всякакви модели, които са чужди на душата ви. Пътят към успеха е безкомпромисна смелост.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Няма нужда да се колебаете между две крайности. Вместо това се фокусирайте върху внасянето на повече баланс в динамиката на живота си. Практикуването на умереност ще бъде добре за вас този ден.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Всички промени в живота ви са били необходими за вашето собствено развитие. Животът е променил социалния ви кръг поради причина и някои неща, които са застанали на пътя на растежа. Днес е благоприятен ден да се доверите на света и да приемете всичко, което се случва около вас.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Приключенията ви очакват! Деви, не се страхувайте да поемате рискове – късметът е на ваша страна! Като кажете „да“ на нещо ново, ще ви очакват интересни запознанства и вълнуващи събития, които могат да преобърнат живота ви. Но само за добро.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Поискахте пробив и ето го! Основната трудност е да разпознаете момента и правилно да използвате възможностите, които възникват. Дръжте очите си отворени и хванете късмета си. Чудото няма да стане от само себе си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Съдбата играе роля в това как се развива историята на нашия живот. Но в същото време ние сме съзнателни творци на нашата реалност и изборите, които правим, определят пътя на по-нататъшното ни развитие.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Всеки път, когато се почувствате блокирани или неспособни да се движите, вероятно е по ваша воля. Можете да изберете да се движите във всяка посока. Всичко, което трябва да направите, е да поставите единия крак пред другия.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Променящата се луна в Дева е време за Козирозите да размишляват върху обкръжението си. Помислете кой ви влияе негативно? Звездите съветват да ограничите общуването с тях. В същото време не правете прибързани заключения, но и не отлагайте много с подобно решение.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Предстоят ви по-добри дни, неприятностите са зад гърба ви. Водолеи, сега е моментът да се съсредоточите върху душевното си състояние. Грижете се за себе си и не се разсейвайте от външни дразнители.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Ако чувствате, че се натоварвате, тогава си направете услуга и изберете себе си този път. В момента трябва да дадете приоритет на здравето си: физическо и психическо.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 15 септември 2023

на горе